Hoe lang moet het duren een 20-Year-Old om gewicht te verliezen?

Overweeg Uw Fysiologie

De snelheid van het gewichtsverlies hangt af van meerdere factoren. Typisch, een 20-jarige heeft een hogere stofwisseling dan iemand die ouder is, maar dat is niet in steen gebeiteld. Gender, plus dieet en lichaamsbeweging patronen, maakt ook een verschil. Een sedentaire 20-jarige vrouw op een calorie-dieet, kan een trager metabolisme dan een actieve, goed gevoede 30-jarige man.

Begrijp Gezond Afvallen

Voor een optimaal resultaat is het best meer dan één tot twee pond per week niet te verliezen. Mensen die in een sneller tempo afvallen kunnen moeite handhaven van dat gewichtsverlies hebben. Mensen die meer dan twee pond per week te verliezen kan ook het risico op het verliezen van spiermassa, wat een nadelige invloed hebben op de stofwisseling.

Bottom Line

Ongeacht leeftijd, zijn best om te streven naar een gezonde snelheid van gewichtsverlies. Een pond vet is gelijk aan 3500 calorieën. Om tot twee pond per week te verliezen, moet u zich te ontdoen van 7000 calorieën, of 1000 calorieën per dag. De beste optie is om 500 calorieën te snijden uit de voeding en het doen van een extra 500 calorieën van activiteit per dag.