Hoe lang gaat het duren voor de zwelling en jeuk te verdwijnen na een Lipo?

Hoe lang gaat het duren voor de zwelling en jeuk te verdwijnen na een Lipo?

Liposuctie, of lipo, is een cosmetische procedure die gebruik maakt van zuigkracht om lichaamsbeweging en voeding bestendig vet te verwijderen. Het wordt ook gebruikt om specifieke gebieden van het lichaam contour als de heupen, dijen en billen.

Herstel

Liposuctie is een invasieve procedure. Na de behandeling, is het misschien een paar dagen voordat een patiënt kan weer aan het werk, en een paar weken voordat ze kunnen hervatten normale activiteiten, volgens de Mayo Clinic. Bovendien kan het tot zes maanden tot een volledig herstel te maken.

Zwelling

Postoperatieve zwelling is een verwacht neveneffect van de liposuctie procedure. Volgens de Smart Liposuctie website zwelling kan duren van twee weken tot twee maanden - of meer. Sommige patiënten kunnen speciaal ontworpen compressie kleding te dragen om te helpen verminderen de zwelling.

Jeuk

Volgens Dr David Singleton van het Medical Weight Loss en Lipo Center, jeuk komt soms vijf tot zeven dagen na de procedure en kan duren voor een of twee maanden. Hij adviseert Benadryl en anti-jeuk crèmes dit symptoom verlichten.