Hoe lang duurt het om zwanger te raken Na gebruik van Ortho Evra?

Hoe lang duurt het om zwanger te raken Na gebruik van Ortho Evra?

Stoppen Ortho Evra

Volgens Planned Parenthood, een vrouw kan zwanger worden zodra ze stopt met het gebruik van Ortho Evra. Omdat de pleister geeft een gestage stroom van hormonen de hele week lang, totdat het wordt vervangen door een nieuwe pleister, een vrouw kan theoretisch zwanger worden zodra de patch wordt verwijderd als een andere men vervangt deze niet. De hormonen kunnen blijven hangen in het systeem een ​​beetje, echter, wat kan betekenen dat ze zullen moeten verdwijnen uit het lichaam voordat de normale kans op het concipiëren van terugkeer. Dit moet niet meer dan ongeveer 24 uur duren.

Verandering in cyclus

Een voordeel van geboortebeperking methoden zoals de patch of pil is dat ze reguleren menstruatiecyclus van de vrouw. Zoals de pil, de pleister werkt op drie weken gedurende welke een dagelijkse dosis hormonen toegediend aan het lichaam. Tijdens de vierde week van de maand, de pleister is verwijderd en de vrouw menstrueert. Echter, zodra de patch wordt stopgezet, kan tot twee maanden voor de menstruele cyclus van een vrouw om terug te keren naar de manier waarop het was voordat u de patch. Dit kan resulteren in gemiste of onregelmatige menstruatie, dat kan het moeilijk maken voor een vrouw om te voorspellen wanneer ze zullen worden menstrueren en ovuleren, waardoor het moeilijker is om zwanger te worden.

Overwegingen

De makers van Ortho Evra adviseren dat vrouwen hun arts te raadplegen voordat u de patch als ze van plan zijn zwanger te worden. Er is ook een kleine kans - ongeveer 1 op 100 - dat een vrouw zwanger kunnen worden zelfs als correct dragen van de pleister. Er is ook een verhoogde kans op zwangerschap als een vrouw niet in slaagt om te verwijderen en oude pleister en opnieuw toepassen van een nieuwe patch op het juiste moment. Ze kan ook zwanger worden als de pleister er af valt of als zij neemt bepaalde medicijnen of vitamines die kunnen interfereren met de effectiviteit van de patch, zoals St. Janskruid, rifampicine en bepaalde medicijnen die worden gebruikt om epileptische aanvallen, HIV en gist infecties te behandelen.