Hoe lang blijf ik na Bombing voor kakkerlakken?

Als een "bom" of totale uitstoot rookmachine wordt gebruikt in een huis om zich te ontdoen van kakkerlakken of andere overlast insect of plaag te krijgen, bent u het vrijgeven van een chemische stof die methopreen, permetrhin en pyrethrine bevat in de lucht. Dit zijn pesticide chemicaliën ook bekend als insecticiden. De bom zal spuiten los totdat de bom spuiten container leeg is. U kunt niet uitschakelen als het eenmaal is begonnen. De lucht is gevuld met spuiten van pesticiden.

Lees Label

Het etiket op het product dat u gebruikt moet u vertellen hoe lang u moet uit uw huis blijven nadat de bom wordt gebruikt. U bent meestal verplicht om vier uur te worden gegaan. De Environmental Protection Agency vereist, met ingang van 30 september 2011, dat de specifieke tijd dat een gebouw moet worden ontruimd na de release van de bom spuit moet op het etiket van het product als gevolg van tal van blootstelling incidenten in verband met totale uitstoot vernevelaars. Het nieuwe label eisen versterken de instructies met betrekking tot ontruiming van de woning. Deze informatie zal meer prominent op de etiketten worden na 30 september 2011.

Uitkomsten

Als u opnieuw in te voeren het gebouw te vroeg, bent u waarschijnlijk ziek. Als u in contact komen met de bom spray, kan het maken van uw huid en ogen branden en het kan uw ademhaling beïnvloeden. Sta jezelf niet toe te worden blootgesteld aan de bom te dampen. Blootstelling aan voorn bommen kan leiden tot neurologische problemen en het maag-darmkanaal irritatie en ademhalingsproblemen.

Brandbaar

De bom of rookmachine kan brandbaar zijn, wat resulteert in een explosie of brand indien niet correct gebruikt. Gebruik de juiste hoeveelheid voor het gebied dat u de behandeling. Door te veel voorn bom kan resulteren in ziekte.

Verwijder Huisdieren ...

Verwijder uw huisdieren uit het pand voordat je een bug bom te gebruiken. Speelgoed en voedsel moet worden verwijderd of afgedekt, zodat de spray niet op hen krijgt. Als u in een appartementencomplex woont, op de hoogte van de andere bewoners dat u het vrijgeven van een voorn bom.

Lees altijd het etiket

Lees altijd het etiket op een bom spuiten alvorens het te gebruiken om te bepalen hoe gevaarlijk of giftig product is en hoe je wordt verondersteld om het te gebruiken. Als het blik is gelabeld met het woord "gevaarlijk", je moet voorzichtig zijn bij het gebruik ervan. Als het blik zegt "waarschuwing," dit is een
minder krachtig signaal woord dan "gevaar", maar het moet nog steeds aandacht besteed worden aan. Het signaalwoord "voorzichtigheid" geeft aan dat een product dat u kan schaden, maar is niet zo schadelijk als de producten die zijn gelabeld met "gevaar" of "waarschuwing".