Hoe lager uw Dental Bill

Hoe lager uw Dental Bill

Zelfs als u de verzekering, kan een reis naar de tandarts te duur zijn. Daarom, sommige mensen vermijden de tandarts helemaal. Echter, het verwaarlozen van regelmatige controles kunnen grote schade veroorzaken, waarin je uiteindelijk de uitgaven twee keer zo veel. In plaats van te voorkomen dat de tandarts, hier zijn een paar manieren om tandheelkundige facturen laag te houden.

Instructies

•  Plan vooruit. Alvorens in te gaan voor een controle, van tevoren contact op met de tandarts en vraag om een ​​geraamd bedrag. Op deze manier kom je aan bij de tandartspraktijk met genoeg geld, en je hoeft niet naar de tandheelkundige werk te financieren.

•  Schik een no-rentebetaling plan. Veel tandartspraktijken vragen vooruitbetaling en zal geen betalingen verspreid over meerdere maanden te aanvaarden. Aan de andere kant, een paar tandartspraktijken bereid zijn om een ​​lage rente of geen rente te bieden voor een bepaalde periode. Informeer dan naar de betaling plannen voor de geplande aankomst.

•  Prijzen tandartsverzekering. Met tandheelkundige verzekering, dan heb je een co-pay voor normale reiniging en uitgebreide tandheelkundige ingrepen te betalen. Kies een tandartspraktijk die uw verzekeraar accepteert. Op deze manier zul je niet een flinke factuur ontvangt na uw bezoek.

•  Haal een tandheelkundige korting plan. Personen zonder tandartsverzekering kunt geld besparen met een korting plan. Korting plannen zijn een eenmalige jaarlijkse kosten, en één betaling dekt meestal de hele familie. U zult genieten van enorme besparingen op het schoonmaken, het trekken van tanden en vullingen.

•  Verdeel procedures. Personen die meerdere tandheelkundige werk moeten kunnen splitsen van de procedures. In plaats van geld te besteden aan een routine-reiniging en vul op dezelfde dag, plannen maken om het werk op verschillende dagen te voltooien. Aan de andere kant, als de tandarts is bereid om een ​​korting voor meerdere werkzaamheden afgerond op dezelfde dag aan te bieden, kunt u profiteren van de besparingen.