Hoe kunt u helpen een baby met een verstopte neus en Congestion

Hoe kunt u helpen een baby met een verstopte neus en Congestion

Wanneer uw baby heeft een virale infectie, zal ze waarschijnlijk last van een verstopte neus en een loopneus. Naast het veroorzaken van haar pijn en verdriet, kan congestie interfereren met eten, drinken en slapen. Behandel de symptomen van uw baby door het nemen van stappen om haar neus te kalmeren en te verlichten haar congestie en verstopte neus.

Verlichten de symptomen

Er zijn verschillende stappen die u kunt nemen om uw overbelaste kindje comfortabeler te maken. Gebruik een rubber-bulb injectiespuit zo vaak als nodig uittreksel slijmvliezen van de nasale passages. Veel ouders vinden dat zitten in een stomende badkamer voor een paar minuten, zal losraken het slijm, waardoor het makkelijker wordt om eruit te komen. Bied uw baby veel vocht en controleer of hij wordt bevochtiging verschillende luiers per dag. Solliciteer over-the-counter zoute neusdruppels in elk neusgat om los te komen slijm. Gebruik-lotion doordrenkt weefsels te vegen de neus van uw baby, zodat hij niet het ontwikkelen van een uitslag.

Tips voor het slapen

Je baby zal een moeilijke tijd om te slapen, terwijl ze overbelast is. Help haar de rest die ze nodig heeft door de invoering haar te slapen rechtop, zodat het slijm goed kan uitlekken. Plaats uw baby in een autostoeltje of swing in de nacht na het waarborgen van de locatie is veilig en beveiligd. U kunt ook een schuim wig onder matras van de baby aan haar hoofd verheffen terwijl ze slaapt. Zet een koele mist luchtbevochtiger in de kamer van uw baby naar de neusslijmvliezen vochtig te houden. Streven altijd de luchtbevochtiger uit de buurt van haar bed, zodat het beddengoed wordt niet vochtig te krijgen.

Wat te vermijden

Congestie symptomen bij baby's worden op dezelfde manier niet behandeld als bij oudere kinderen of volwassenen. Geef niet op uw baby hoest en verkoudheid medicijnen, omdat ze niet veilig zijn tot na twee jaar oud. Bij het verhelpen van een verstopte neus, nooit zet wattenstaafjes of andere vreemde voorwerpen in de neusgaten van uw kind. Luchtbevochtigers zijn nuttig voor overbelaste baby's, maar ze kunnen problemen veroorzaken als u nalaat om ze correct te reinigen elke dag. Dirty luchtbevochtigers zullen circuleren schimmels en ziektekiemen in heel de kamer van uw baby, het maken van zijn congestie erger. Hou je baby uit de buurt van andere zieke mensen, zo zijn verzwakt immuunsysteem zal niet meer virussen tegenkomen.

Warning Signs

Neusverstopping veroorzaakt door een virus zal zichzelf verdwijnen over het algemeen na enkele dagen. In sommige gevallen, congestie is een symptoom van een meer ernstige ziekte. Houd een oogje op waarschuwingsborden die u nodig hebt om uw zieke baby te nemen om een ‚Äč‚Äčarts te zien. Waarschuwingsborden behoren als uw baby koortsige, hapt naar adem, hoesten of wheezes, of anderszins handelt buitengewoon bedroefd. Raadpleeg uw arts als uw baby weigert te eten of te drinken, of niet bevochtigen minstens twee luiers per dag. Kijk voor allergiesymptomen, zoals waterige ogen, zwellingen in het gezicht of de nek, of een uitslag rond de lippen. Als uw baby jonger dan drie maanden, zie een arts over de files, want het kan leiden tot meer ernstige ziekten en infecties.

Hints

  • Als je een moeder borstvoeding, kunt u een aanvraag van de Vick's Baby Rub uw borst boven de tepel om uw verstopte baby te helpen. Zorg ervoor om de tepel te voorkomen.
  • Als congestie van uw baby niet wordt steeds beter, of zij lijkt te kokhalzen op het, in overleg met kinderarts van uw kind.
  • Als uw baby tekenen van een oorontsteking, arts raadplegen.