Hoe kunt u helpen de vruchtbaarheid te verhogen Met Kruiden

Hoe kunt u helpen de vruchtbaarheid te verhogen Met Kruiden

Bijna elke traditionele cultuur heeft een geschiedenis van het gebruik van kruiden om de vruchtbaarheid te stimuleren. Steeds vaker worden moderne koppels ook draaien om kruiden te helpen realiseren zwangerschap. Herbal behandelingen gebruik maken van vele verschillende delen van de plant: wortels, stengels en bladeren, schors, bloemen, zaden en bessen. De behandelingen zelf komen in een aantal verschillende vormen: thee, tincturen, pillen, poeders, infusies en afkooksels. Hier is hoe om te helpen verhogen van de vruchtbaarheid met kruiden

Instructies

•  Grafiek van de vrouw basale temperatuur en cervixslijm om de eisprong te bepalen. Het interpreteren van de temperatuur en slijm informatie is niet moeilijk met een beetje instructie van de vruchtbaarheid bewustzijn. Sommige kruiden dient uitsluitend te worden genomen tijdens een bepaalde periode in de menstruele cyclus, dus het in kaart brengen is noodzakelijk voor een veilig gebruik van de vruchtbaarheid kruiden.

•  Neem een multi-kruid vruchtbaarheid booster als je niet een specifieke diagnose vruchtbaarheidsprobleem hebben. Gebruik honing, citroen of appelsap, of suiker om eventuele scherpe of bittere smaak te maskeren en "helpen de geneeskunde naar beneden gaan."

•  Probeer Zilverkaars (Cimicifuga racemosa), als een afkooksel of tinctuur, want het is hulp van een traditionele vrouw om de vruchtbaarheid. Neem in het eerste deel van de cyclus. Zilverkaars mag niet worden gebruikt door vrouwen voor wie de anticonceptiepil is gecontra-indiceerd.

•  Neem de rode framboos blad als een infusie of thee. Gebruik voorafgaand aan de zwangerschap en opnieuw in het laatste trimester, maar gebruik in het begin van de zwangerschap te vermijden.

•  Gebruik de rode klaver bloemen in de tuin verse salades of toegevoegd aan rijst of groenten tijdens het koken. Rode klaver kan leiden tot een grotere kans op bloedstolsels en dus is niet een goede keuze voor mensen met een gezin of persoonlijke geschiedenis van een beroerte of hart-en vaatziekten. Rode klaver bevat plantaardige oestrogenen en mag niet worden gebruikt door vrouwen die zijn verteld niet om oestrogeen te nemen.

•  Niet kruiden nalaten om de mannelijke vruchtbaarheid te stimuleren. Ashwagandha (Ashwaganda) is een goede mannelijke seksuele tonic. Een theelepel poeder (van de wortel) wordt toegevoegd aan gekookte, warme melk. De hoopvolle vader moet een of twee kopjes per dag te drinken. Dit kruid, dat aanspraak maakt op de titel "Indische Gingseng," wordt ook aangeprezen als een remedie voor impotentie. Ginkgo biloba is een andere behandeling voor impotentie die wordt verondersteld om vruchtbaarheid te verbeteren.

Hints

  • Valse eenhoorn wortel (Chamaelirium luteum), struikwinde (Smilax officinalis), en wilde yam (Dioscorea villosa) worden verondersteld te helpen verbeteren zowel de mannelijke en vrouwelijke vruchtbaarheid.
  • Terwijl kruiden behandelingen hebben vaak minder, minder ernstige bijwerkingen dan de traditionele geneeskunde en zijn dus veiliger geacht, moet kruiden-behandelingen worden behandeld als andere geneesmiddelen: de stok met de aanbevolen dosis, en contact op met uw arts - vooral contact op met uw arts over interacties met geneesmiddelen die u al neemt.
  • Sommige kruiden, zoals zilverkaars, rode framboos en brandnetel, zijn goed voor het verhogen van de vruchtbaarheid, maar mag niet worden genomen na de conceptie. Neem deze alleen in de vroege, pre-ovulatie deel van de cyclus van de vrouw en ophouden te nemen tijdens de ovulatie en de post-ovulatoire fase tot na de volgende cyclus is begonnen.
  • Paar om Couple League heeft uitstekende middelen vruchtbaarheid bewustzijn.