Hoe kunnen vrouwen zich te ontdoen van Belly Gewicht?

Het wegwerken van extra gewicht is geen gemakkelijke taak. Toen dat overgewicht vestigt zich in je buik te verliezen kan het nog moeilijker zijn. Vrouwelijke fysiologie betekent dat veel vrouwen extra gewicht zal dragen in hun buik.

Weight Training

Gewicht opleiding is een manier voor vrouwen om zich te ontdoen van lastige lichaamsvet. Veel vrouwen zijn bang dat krachttraining hen zal laten uitzien als een kampioen bodybuilder, maar de structuur van het vrouwelijk lichaam maakt dat onmogelijk. Terwijl mannen die gewicht trein grote spieren zullen bouwen in hun armen en benen, vrouwen die gebruik maken van dezelfde opleiding regime zal alleen maar hun lichaam versterken en in te bouwen spiertonus. Deze extra spiermassa helpt te verminderen vet in het lichaam - inclusief de buik. Vrouwen die ervoor kiest om gewicht opleiding in hun oefeningen te betrekken, dienen op basis van het uiterlijk van hun lichaam, in plaats van de nummers op de schaal van hun vorderingen te evalueren. Sinds spier weegt meer dan vet, is het niet ongebruikelijk voor vrouwen die uit te werken met gewichten om gewicht te krijgen, terwijl het verliezen centimeter.

Sit-ups en buik crunches

Na verloop van tijd de buikspieren hebben de neiging te verzakken, met name voor vrouwen die het meenemen van extra gewicht. Sit-ups, buik crunches en soortgelijke oefeningen zal helpen om die buikspieren te versterken en in te verminderen buikvet. Met behulp van een sit-up bar is een goed idee, omdat het de druk op je rug kan verminderen en de training effectiever te maken. Een schuine plank kan buik crunches nog effectiever te maken. Leg op de schuine plank met je hoofd naar beneden gericht, plaats je voeten onder de houder aan de bovenkant en beginnen doen sit-ups. De schuine boord zullen die crunches dat veel moeilijker, en effectiever te maken.

Het eten van rechts

De oefening is slechts een onderdeel van uw totale gewichtsverlies en toning programma. Het andere deel van de vergelijking is een gezond dieet. Het verliezen van buikvet zal moeilijk zijn als je niet goed te eten. Maak van de gelegenheid om uw dieet te veranderen. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan eiwitten en laag in vet zal u helpen bouwen spier en haal het meeste uit uw oefening routine. Vetarme, eiwitrijke voedingsmiddelen bevatten magere yoghurt, vetvrije melk, kip, kalkoen en mager rood vlees.