Hoe kunnen de gevolgen van OCD Minimaliseer

Hoe kunnen de gevolgen van OCD Minimaliseer

Obsessieve-compulsieve stoornis (OCS) is een angststoornis die veel mensen treft. Terwijl sommige televisieprogramma's en films maken licht van de symptomen van OCD, mensen die worstelen met de symptomen van OCD vinden hun problemen allesbehalve grappig zijn. De effecten van OCD kan over het leven van een persoon te nemen, omdat bepaalde dingen moeten worden gedaan op een bepaalde manier voor de persoon om zijn angst te verlichten. De persoon kan een angstaanval hebben of, in extreme gevallen, een psychotische episode, als hij niet in staat is om een ​​OCS ritueel uit te voeren. Hier is hoe de effecten van OCD te minimaliseren.

Instructies

•  Begrijp dat OCD is een symptoom van een dieper liggend probleem. OCD is een angststoornis, en uw angst is wat voedt uw OCD gedrag. Totdat je genezen wat is het besturen van de onderliggende angst, gaat u niet in staat zijn om de OCD gedrag te stoppen. Het beste wat je kunt doen is het minimaliseren van de effecten van de OCD gedrag terwijl u aan het genezen van de onderliggende oorzaak.

•  Express uw onderliggende woede. Veel mensen met OCD hebben veel onderdrukte woede. Omdat boosheid zelf moet uitdrukken, de onderdrukte woede draait op de persoon in de vorm van angst. Als u wilt dat om de effecten van OCD te minimaliseren, gaan doen wat anger management oefeningen. Ontdek waarom je woede hebt verdrongen en te leren hoe het te uiten op een veilige manier. Als je je woede te uiten, zal je minder angst, die op hun beurt, zullen de effecten van uw OCD symptomen te minimaliseren ervaren.

•  Praktijk diepe ademhaling. Als je angstig geworden, je ademhaling wordt ondieper. Diepe ademhaling tegengaat dit proces en kan het niveau van uw angst te verminderen. Hoe meer u kunt uw angst door diepe ademhaling en andere positieve coping-hulpmiddelen te beheren, hoe beter je in staat zal zijn om de effecten van OCD te minimaliseren.

•  Bepaal de OCD gedrag die het meest onaangepast. Als je gaat om te proberen om de effecten van uw OCD symptomen te minimaliseren, identificeren van degenen die het meest hinderlijk voor u en degenen om je heen. Focus op het veranderen van de meest onaangepaste OCD gedrag eerste.

•  Brainstorm meer adaptieve manieren om uw angst te voldoen. De reden dat je doet het OCD gedrag is dat ze uw angst te verminderen. Denk na over andere manieren waarop u uw angst niveau kan verminderen zonder dat u zich bezighouden met uw meest onaangepaste OCD rituelen.

•  Verminder de ernst van sommige OCD gedrag. Bijvoorbeeld, als je oppotten pennen, vraag jezelf af of je kunt krijgen door met een minder pen in je tas. Probeer het verminderen van het aantal pennen in je tas door een van een week tot je een hanteerbaar aantal te bereiken.

•  Maak het uzelf gemakkelijk uit uw OCD rituelen langzaam. Soms proberen afbouwen van een OCD ritueel leidt tot nog meer angst, waardoor andere OCD symptomen om uit de hand. Erkennen dat het een tijdje kan duren voordat de effecten van uw OCD op je leven te minimaliseren. Als je voelt dat de angst gebouw, geef jezelf toestemming om deel te nemen in uw OCD rituelen terwijl het vieren van alle van de vooruitgang die je maakt als je gaat.

Hints

  • Een goede therapeut kan u laten zien hoe u de effecten van OCD te minimaliseren en u helpen te genezen van de onderliggende angst dat is het besturen van de OCD symptomen.
  • Yoga en meditatie zijn prachtige manieren om te leren hoe u aanwezig te blijven en te kalmeren uw angst. Beraden over de integratie van yoga en meditatie in je dagelijkse routine te helpen de gevolgen van OCD in je leven zoveel mogelijk te beperken.
  • Probeer niet om uw OCD rituelen stoppen zonder dat andere coping-mechanismen op zijn plaats als eerste. De OCD rituelen worden coping-mechanismen die helpen het beheer van uw onderliggende angst. Als je de rituelen te verwijderen, zal je extreem angstig geworden en lopen het risico van het hebben van een psychotische episode.