Hoe kun je je kwalificeren voor Zwangerschap Medicaid

Hoe kun je je kwalificeren voor Zwangerschap Medicaid

Zwangerschap Medicaid is de federale overheid gefinancierde staat verzekering programma voor lage inkomens moeders-to-be. De verzekering helpt dekking van de kosten van de prenatale en postnatale zorg. De federale overheid stelt de algemene richtlijnen voor Medicaid in aanmerking te komen, maar elk land heeft zijn eigen specifieke eisen, inkomen berekeningen, en beperkingen. De twee fundamentele zwangerschap Medicaid in aanmerking te komen groepen zijn categorisch behoeftige en medisch behoeftigen. Als uw inkomen op of onder 133 procent van de armoede niveau van de staat, zal u in aanmerking voor categorisch behoeftige Medicaid. Als uw inkomen te hoog is om zich te kwalificeren voor het categorisch behoeftige Medicaid, kunt u toch in aanmerking komen voor de medisch behoeftige groep.

Instructies

•  Schrijf, bel of bezoek uw lokale afdeling van de sociale diensten toe te passen. U kunt ook in staat om online te solliciteren via Medicaid website van uw staat. Na het starten van uw aanvraag, wordt u gevraagd om bewijsmateriaal te verstrekken of u in aanmerking te kunnen bepalen. De richtlijnen inkomen zal variëren afhankelijk van uw staat. Je moet ook het staatsburgerschap eisen te voldoen.

•  Vul het aanvraagformulier. Vul alle persoonlijke en inkomen gegevens. Een lijst van alle activa en schulden. U moet naar de lijst bankrekeningnummers en zorgen rekeningsaldi. Als u eigenaar bent van een voertuig, moet worden opgenomen als een actief. Beantwoorden vragen over uw maandelijkse woonlasten. Als u nog andere schulden, zoals creditcards of leningen voor studenten, zijn de gegevens in uw aanvraag. .

•  Neem een zwangerschapstest. De meeste staten vereisen dat u een bewijs van de zwangerschap te verkrijgen bij uw lokale gezondheid afdeling of het ziekenhuis. Na bevestiging van de zwangerschap op beide plaatsen, vraag dan een ondertekende brief met uw geschatte vervaldatum.

•  Gelieve alle documenten aan de Medicaid kantoor. De aanvraag moet de vereiste documenten te vermelden. U meestal moet uw rijbewijs, een bewijs van de zwangerschap en het bewijs van inkomen te voorzien. Na het indienen van uw documenten, zal een zaak werknemer contact met u opnemen met vragen of aanvullende informatie te vragen.