Hoe kun je je kwalificeren voor Veteranen Medische Voordelen

Hoe kun je je kwalificeren voor Veteranen Medische Voordelen

De United States Department of Veterans Affairs biedt een standaard, uitgebreide gezondheidszorg plan om al die veteranen die deelnamen aan het programma. Alle veteranen in actieve militaire dienst in aanmerking komen. Andere speciale groepen kunnen ook in aanmerking komen voor beperkte medische voordelen in het kader van dit programma.

Instructies

•  in het leger dienen onder een van de volgende branches: Leger, Marine, Luchtmacht, Marine, kustwacht of Koopvaardij tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dit is gebaseerd op actieve militaire dienst.

•  Ontvang een eervol ontslag uit een van de in stap één genoteerd takken. Personen die een oneervol ontslag komen niet in aanmerking.

•  Wees een lid van de Reserve of de Nationale Garde en opgeroepen voor actieve dienst door een Executive Order. Dit omvat medische voordelen, ziekenhuiszorg en verpleeghuiszorg voor maximaal twee jaar voor die reservisten en de Nationale Garde leden in actieve dienst in een theater van combat operatie.

•  Zorg voor service in een militair-gerelateerde veld dat is gecertificeerd door de minister van Defensie en worden uitgegeven een kwijting door de minister van Defensie. Voor een lijst van gecertificeerde groepen die de militaire dienst, bezoek de website Veterans Administration.

•  Wees een WWI of WWII veteraan uit een geallieerd land. In sommige gevallen vereist dit een bewijs van burgerschap en andere documentatie voor medische voordelen beginnen.

•  Maak kennis met de 24 maanden van continue actieve dienst staat, of in aanmerking komen onder andere minimale dienstverlening vereiste normen.

Hints

  • De United States Department of Veterans Affairs biedt speciale diensten aan vrouwen. Als u een vrouw bent die is in actieve militaire dienst en zijn geïnteresseerd in het ontvangen van VA medische voordelen, contact opnemen met een Vrouwen Veteranen Program Manager bij het dichtstbijzijnde VA Medisch centrum voor hulp.