Hoe kun je je kwalificeren voor Medicare Thuiszorg Voordelen

Hoe kun je je kwalificeren voor Medicare Thuiszorg Voordelen

Medicare is de Verenigde Staten van Amerika's grootste ziektekostenverzekering programma. Het biedt gezondheidszorg aan de Amerikanen 65 jaar of ouder. Medicare biedt ook thuiszorg diensten voor mensen die reguliere medische zorg nodig hebben, maar niet in staat zijn om hun huis op een regelmatige basis te verlaten. Er zijn verschillende eisen te komen voor Medicare thuiszorg voordelen.

Instructies

In-Thuiszorg

•  Raadpleeg uw arts. Uw arts moet een plan van de zorg te schetsen voor u in uw huis om Medicare thuiszorg uitkeringen ontvangen.

•  Bepaal of je verpleeghuis hulp thuis nodig hebben. Uw zorg moet parttime verpleging hulp nodig heeft, zoals fysiotherapie of logopedie diensten.

•  Bepaal of je fysiek in staat om uw huis op een regelmatige basis te verlaten. Medicare thuiszorg uitkeringen ontvangen moet u in staat om uw huis te verlaten voor een normale redenen of je huis te verlaten, moet schadelijk zijn voor uw gezondheid zijn.

•  Zoek een huis gezondheid dienst die is goedgekeurd krachtens de Medicare-programma. U kunt uw arts te raadplegen voor thuiszorginstellingen in uw omgeving die aan uw behoeften kan dienen.

Hints

  • Medicare dekt geen maaltijden of huishoudelijke diensten