Hoe kun je je kwalificeren voor Florida Medicaid

Hoe kun je je kwalificeren voor Florida Medicaid

Medicaid voordelen in Florida te ontvangen, moet u voldoen aan bepaalde eisen voldoen. Deze eisen omvatten behoefte op basis van factoren zoals het hebben van een laag inkomen, het hebben van kinderen, zwanger zijn of het zijn ouderen. U kunt ook in aanmerking komen voor Medicaid in Florida als je een opkomende medische behoefte. Eisen inkomen voor Florida Medicaid variëren afhankelijk van uw grootte van het gezin en de leeftijd van uw gezinsleden. Als u SSI, of Supplemental Security Income betalingen te ontvangen, dan kunt u ook in aanmerking komen voor Medicaid in Florida.

Instructies

•  Meet de Florida Medicaid eisen voor kinderen. Kinderen onder de 18 jaar kunnen in aanmerking komen voor Medicaid in Florida als ze in gezinnen met lage inkomens. In een gezin van vier, een kind in de leeftijd tussen vijf en 18 in aanmerking komt voor Medicaid als hun maandelijkse inkomen huishouden is minder dan $ 1.838. Als er kinderen onder de leeftijd van een en hetzelfde gezin, de familie kan verdienen tot $ 3675 maandelijks en nog steeds in aanmerking. Aanmerking te komen voor Medicaid in Florida, kan het huishouden van een kind niet de eigenaar van meer dan $ 2000 ter waarde van telbare activa. Telbare activa betreft doorverkochte voertuigen, spaargeld, aandelen of andere tastbare kostbaarheden.

•  aanmerking komen voor Medicaid onder de voorziening voor zwangere vrouwen. In een gezin van twee, zal een zwangere vrouw in aanmerking komen voor Medicaid als de familie verdient minder dan $ 2.247 per maand. Een enkele zwangere vrouw zal in aanmerking komen voor Florida Medicaid is ze verdient minder dan $ 1.670 per maand. Ook het huishouden van een zwangere vrouw kan niet telbare activa waarde van meer dan $ 2000 accumulatively bezitten.

•  Voldoen aan de eisen om in aanmerking komen voor Medicaid als een bejaarde of gehandicapte persoon. Mensen die 65 jaar en ouder en mensen met een handicap komen automatisch in aanmerking voor Medicaid als momenteel ontvangt SSI voordelen. Ouderen die niet zijn uitgeschakeld in aanmerking komen voor Florida Medicaid indien verdienen minder dan $ 903 per maand afzonderlijk, of $ 1215 als een huishouden van twee.

•  Kwalificeer voor Florida Medicaid als een niet-burger door te voldoen aan de eis van de dringende medische hulp voor niet-burgers bepaling. Deze single eis zorgt voor opkomende zorg te worden gedekt door Medicaid onder de voorwaarde dat de zorgverlener een formulier om Medicaid waarin staat dat de zorg werd Emergent Een voorbeeld van dit type van Medicaid dekking is emergent geboorte van een kind voor een niet-burger moeder moet presenteren.

Hints

  • Als u niet in aanmerking komen voor Medicaid in Florida, maar een inwoner van Florida, zal u in aanmerking voor de Florida Drug Discount-programma (zie bronnen). Dit programma staat open voor alle inwoners van Florida en geeft het niveau van de kortingen op basis van uw inkomen.
  • Als je iemand die misbruik maakt van Florida Medicaid fondsen weten dan kunt u dit melden bij de Florida Abuse Hotline op 1-800-962-2873.