Hoe kun je je kwalificeren voor de thuiszorg voor Ouderen

Hoe kun je je kwalificeren voor de thuiszorg voor Ouderen

Ouderen thuiszorg wellicht de oplossing voor senioren die willen blijven wonen thuis. Overweeg thuiszorg voor een geliefde die medische zorg, veiligheid cheques of hulp nodig heeft met de elementaire dagelijkse activiteiten. Een persoon kan het comfort van zijn eigen huis over een institutionele setting liever zoals een verpleeghuis. Thuiszorg is vaak kostbaar, maar de ouderen kunnen soms in aanmerking komen voor financiële steun.

Instructies

•  Identificeer de behoeften van je geliefde op basis van hun capaciteiten en uitdagingen tijdens de dag-tot-dag zorg. Verschillende niveaus van ouderen thuiszorg beschikbaar zijn, en verzekering varieert op basis van specifieke behoeften en de toestand van de persoon.

•  Een afspraak met je geliefde oneâ € ™ s primaire zorg arts voor een volledige behandeling. Bepaalde verzekeringen en ouderen thuiszorg programma's vereisen dat de individuele voldoet aan een niveau van behoeftigheid en arbeidsongeschiktheid in aanmerking te komen voor hulp. Vraag de arts voor een brief van medische noodzaak detaillering uw geliefde oneâ € ™ s staat, en zijn geloof in haar behoefte aan thuiszorg.

•  Neem contact op Medicare om te zien of uw familielid wordt gedekt door de Medicare Thuis Health Benefit programma. Medicare dekt de meeste thuiszorg als de bejaarde persoon aan bepaalde criteria voldoet. Deze omvatten een regelmatig beoordeeld zorgplan, een arts ondertekende brief van medische noodzaak voor een bepaald niveau van de zorg en de verificatie dat de toestand van de familie-lid maakt het moeilijk voor hem om zijn huis te verlaten. U moet een Medicare-gecertificeerd thuiszorg bureau gebruiken. Aanvullende normen moeten worden bereikt om ergotherapie, fysiotherapie en logopedie diensten te ontvangen.

•  Bel uw plaatselijke Ruimte Agentschap op Aging; informeren over de staat programma's voor ouderen thuiszorg. De Ruimte Agentschap op Aging helpt bij de ondersteuning van de oudere Amerikanen Act - uitgevaardigd door het Congres in 1965 - die voorziet in federale fondsen voor staats-en lokale sociaal-serviceprogramma's voor de kwetsbare, ouderen en gehandicapten.

•  Neem contact op met uw staat Medicaid kantoor over uw geliefde oneâ € ™ s in aanmerking te komen voor ouderen thuiszorg door het Medicaid-programma. Medicaid is een gedeelde, deelstaatniveau programma dat medische hulp biedt aan mensen met lage inkomens met weinig activa, met inbegrip van de oudere bevolking. Elke staat stelt zijn eigen toelatingseisen.