Hoe krijg ik mijn Low White Count Up?

Een laag aantal witte bloedcellen is bekend als leukopenie. Leukopenie is een afname in de hoeveelheid leukocyten die circuleren in het bloed. Deze cellen bestrijden ziekten, en een laag aantal kan kwetsbaar voor infecties en virussen. Het verhogen van uw lage aantal witte bloedcellen is essentieel voor een goede gezondheid.

Toenemende Leukocyten

Als uw arts heeft vastgesteld dat u een laag aantal leukocyten, algemene witte bloedcellen, kan hij een medicijn dat is ontworpen om te voorkomen dat de witte bloedcellen uit te putten verder en verhoging van de totale witte bloedcellen voorschrijven. filgrastim, pegfilgrastim en sargramostim zijn de drie meest voorkomende zijn beschikbaar, en ze effectief zijn in het helpen van kankerpatiƫnten te onderhouden witte bloedcellen tijdens en na de chemotherapie.

Het hebben van een verminderde hoeveelheid witte bloedcellen in uw bloed laat je kwetsbaar voor infecties, zodat uw arts ook aanbevelen bij het nemen van een medicijn dat bepaalde soorten infecties voorkomt overmeesteren je immuunsysteem. Daarnaast zal hij ook aan dat u niet in aanraking met zieke personen, af te houden van een tandheelkundige ingreep en was uw handen regelmatig.

Als je zijn het nemen van een witte bloedcel booster medicatie, maar nog steeds niet zijn leukopenie, controleren om te zien of alle andere medicijnen die u momenteel een onderliggende oorzaak zou kunnen zijn. Volgens RnCeus kunnen bepaalde barbituraten, antibiotica, anti-epileptica, cardiovasculaire geneesmiddelen, diuretica, anti-inflammatoire middelen en analgetica de productie van witte bloedcellen te remmen. Heb uw arts gaan over uw medische gegevens om ervoor te zorgen dat een geneesmiddel niet oorzaak is van uw witte bloedcellen te laag.

Je moet ook een kijkje nemen op uw dieet, en de nodige aanpassingen om ervoor te zorgen dat je krijgt van de essentiƫle voedingsstoffen die je nodig hebt. Volgens Bloodindex, vitamine C bevordert de productie van witte bloedcellen en vitamine B12 kan de looptijd en vermenigvuldiging van de witte bloedcellen. Zink is een mineraal dat helpt ook in witte bloedcellen, maar ook hoe effectief de witte bloedcellen zijn in het afweren van infecties. Eet voedingsmiddelen die rijk zijn aan deze en andere vitaminen en mineralen zijn, en te overwegen het nemen van een dagelijkse multivitamine om ervoor te zorgen dat u krijgt de voeding die je nodig hebt.