Hoe krijg ik Health Insurance Als ik niet een baan?

Ziektekostenverzekering is een vorm van verzekering, waarbij de verzekeringnemer wordt gecompenseerd voor medische kosten en andere vormen van gezondheidszorg. Veel mensen krijgen ziektekostenverzekering via hun werkgever, van wie velen bieden het als een voordeel van de werkgelegenheid. Voor mensen zonder een baan, het vinden van de ziektekostenverzekering kan een uitdaging zijn. Echter, er zijn een aantal stappen die u kunt nemen om te ontdekken of u in aanmerking komen volgens een plan aangeboden door een ander dan een werkgever iemand te worden gedekt.

Instructies

•  Controleer of u in aanmerking voor COBRA. Als je hebt onlangs worden uitgeschakeld of gelegd liet een baan, kunt u in aanmerking komen voor COBRA voortzetting dekking van de gezondheidszorg. Onder COBRA, een federale arbeidsrecht, medewerkers komen in aanmerking om door te gaan op de waarborg van het plan van hun werkgever ontvangen voor maximaal 18 maanden nadat ze hun baan hebben verlaten. Controleer het ministerie van Arbeid pagina in het gedeelte Bronnen om te zien of u in aanmerking komt.

•  Lees het plan van uw echtgenoot. Als uw echtgenoot in dienst is, kan ze hebben een plan voor de gezondheidszorg die het mogelijk maakt haar aan u toe te voegen aan het plan ook. Veel werkgevers zal toestaan ​​echtgenoten worden gedekt door hetzelfde plan dat hun werknemers dekt, zij het voor een extra vergoeding.

•  Ga na of u in aanmerking komt voor een federale gezondheidszorg programma. Twee grote federale programma's, Medicare en Medicaid, bieden gezondheidszorg aan mensen van 65 jaar en ouder en voor personen met een laag inkomen, respectievelijk. Neem contact op met uw lokale staatssecretaris voor aanvraagprocedures en om te zien of u in aanmerking bent.

•  Onderzoek naar de kosten van de aanschaf van een individueel plan. Veel gezondheidszorg plannen voor particulieren kunnen rechtstreeks worden gekocht van particuliere verzekeraars. De prijs van deze plannen en de dekking die ze bieden varieert sterk, afhankelijk van de verzekeraar en de persoon die wordt verzekerd.

•  Controleer de staat plannen. Volgens Insure.com, veel staten hebben gezondheidszorg programma's die zijn ontworpen om dekking te bieden voor onverzekerde inwoners. Massachusetts, bijvoorbeeld, heeft een systeem voor gezondheidszorg die dekking biedt voor iedere inwoner. Neem contact op met uw lokale afdeling van de menselijke diensten voor aanvullende informatie.

•  Word lid van een besloten groep. Er zijn een aantal particuliere organisaties die gezondheidszorg dekking te bieden aan degenen die in aanmerking. Bijvoorbeeld, veel alumniverenigingen, handel groepen en vakbonden bieden gezondheidszorg dekking aan hun leden. Afhankelijk achtergrond, bieden hiervoor ook één of meer van deze groepen. Bel een vereniging waarvoor u in aanmerking komt voor het lidmaatschap en vragen.