Hoe krijg ik gratis of goedkope Health Insurance?

Gratis of goedkope ziektekostenverzekering is niet direct beschikbaar, dat is waarom zo veel Amerikanen onverzekerd zijn. Hoewel gratis of goedkope gezondheidszorg beschikbaar zijn via de overheid, verzekeringen opties beperkt. U kunt in aanmerking komen voor door de overheid gesponsorde medische hulp, beschikbaar voor zowel volwassenen als kinderen, als uw inkomen is zeer laag en je kunt niet veroorloven particuliere verzekering. Als je niet kan veroorloven individuele plannen, op korte termijn of alleen-ongeval dekking is een goedkoper alternatief.

Instructies

•  Breng voor de staat gesponsorde medische hulp. Met Medicaid, staten bieden ziektekostenverzekering plan opties om het financieel behoeftige. Bezoek uw staat van dienst van de verzekering website of benefits.gov voor een link naar Medicaid website van uw staat. De site zal informatie over het programma in aanmerking te komen en aanwijzingen over hoe te solliciteren bevatten.

•  Ga naar uw staat van dienst van de verzekering website om te bepalen of uw staat heeft geen speciale limited of lopende ziektekostenverzekering voor lage inkomens bewoners. Bijvoorbeeld, Pennsylvania biedt adultBasic, een plan gefinancierd door de opbrengst van een tabak nederzetting.

•  Bezoek de Insure Kids Nu website, insurekidsnow.gov, om u te koppelen aan informatie over uw staat Children Health Insurance Plan. CHIP biedt verzekering mogelijkheden voor kinderen en zwangere vrouwen die te veel inkomen in aanmerking te komen voor Medicaid, maar kan zich niet veroorloven individuele particuliere verzekering. U kunt ook bellen 877-543-7669 om een ​​vertegenwoordiger in uw staat om te spreken over CHIP opties.

•  Vraag Hill-Burton gratis of in prijs verlaagde zorg. Ongeveer 200 voorzieningen in de VS moeten gratis of in prijs verlaagde zorg te bieden aan mensen in nood, onder de federale wetgeving. Bel de Hill-Burton heet lijn op 800-638-0742 voor een lijst van faciliteiten en leren hoe om te solliciteren voor deze dekking. U kunt ook naar het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services (Health Resources and Services Administration) website, hrsa.gov, voor deze informatie.

•  Kies een korte termijn plan als je dekking moet alleen voor minder dan zes maanden of een katastrofisch plan dat alleen ongevallen gerelateerde behandelingen en ziekenhuisopnamen dekt. Deze plannen zijn minder duur dan individuele particuliere ziektekostenverzekering, maar zijn beperkt in termen van dekking. De meeste nationale luchtvaartmaatschappijen bieden deze plannen, of u kunt een bezoek ehealthinsurance.com om offertes te krijgen.

•  Zoekt zorg op een federaal gefinancierd gezondheidscentrum. Deze centra kunt u betalen wat je kunt veroorloven, gebaseerd op het inkomen, en geen verzekering nodig om u te behandelen. U kunt een bezoek van een van deze gezondheidscentra voor routinecontroles of behandeling voor een ziekte. Om een ​​gezondheidscentrum te vinden, gebruik de zoekfunctie op het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services (Health Resources and Services Administration) website of bel 877-464-4772 voor hulp.