Hoe krijg ik een gratis behandeling voor artritis?

Hoe krijg ik een gratis behandeling voor artritis?

Volgens de Centra voor de Controle en de Preventie (CDC) Ziekte, artritis treft meer dan 45 miljoen volwassenen en bijna 300.000 kinderen van 18 en onder in de Verenigde Staten. Artritis bevat een cluster van ziekten die ondraaglijke pijn en fysieke achteruitgang die vaak leidt tot invaliditeit meebrengt. Artrose, reumatoïde artritis en fibromyalgie zijn drie van de meest voorkomende vormen van artritis.

Standaard medische behandelingen voor artritis omvatten farmaceutische interventies met niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAIDs) zoals aspirine en ziekte modificerende anti-reumatische geneesmiddelen (DMARDs) voor het verminderen van ontsteking en vertragen schade van de ziekte. Typische behandelingen kunnen kosten prohibitief voor veel patiënten op een vast inkomen. Gratis artritis behandeling alternatieven en programma's om te helpen met medicatie kosten bestaan ​​om een ​​aantal fysieke en financiële hulp voor mensen die lijden aan artritis.

Instructies

•  Breng voor financiële steun via het Health Well Foundation. De Health Well Foundation biedt hulp aan het bestrijden van de kosten van de verzekering eigen risico, eigen bijdragen en medicijnen. De organisatie financiering draagt ​​ook bij aan de kosten van de verzekeringspremies. Ontvangers krijgen voordelen voor 12 maanden en kan ieder jaar opnieuw toe te passen.

De Health Well Foundation

PO Box 4133

Gaithersburg, MD 20878

800-675-8416

healthwellfoundation.org

•  Oefening voor pijnbestrijding. Gratis behandeling opties zoals lichaamsbeweging verbeteren de symptomen van artritis. Dr Charles Helmick, MD, van de CDC adviseert wandelen, zwemmen en fietsen om artritis pijn te verminderen.

•  Afvallen om de symptomen te verlichten en te voorkomen artritis. Volgens een studie gepubliceerd in 2006 door de American Journal of preventieve geneeskunde, overgewicht volwassenen goed voor 66 procent van de gevallen artritis. Voor vrouwen, verloor slechts £ 11 snijdt het risico in de helft voor het ontwikkelen van artrose.

•  Verwerk belangrijke essentiële vetzuren (EFAs) in het dieet. Visolie, die essentiële vetzuren, omega 3 en omega 6 bevat, is uitgebreid bestudeerd voor zijn anti-inflammatoire beïnvloedt, naast andere therapeutische voordelen voor behandeling van reumatoïde artritis. In de studie van 2005, "Visolie: Wat de voorschrijver moet weten," de onderzoekers verklaard dat visolie moet worden overwogen bij de behandeling van RA. In een ander rapport, "Essentiële vetzuren in Gezondheid en Chronische Ziekte," onderzoeker AP Simopoulos adviseert het gebruik van olijfolie, rijk aan essentiële vetzuren, in combinatie met visolie voor de behandeling en preventie van RA.

Hints

  • Neem contact op met uw arts of zorgverlener voordat u begint met een nieuwe oefening programma.