Hoe krijg ik een brief van de Disability Rating Van de VA?

Hoe krijg ik een brief van de Disability Rating Van de VA?

Militaire veteranen met subsidiabel-dienst aangesloten handicap die ontslagen werden onder alle maar oneervol voorwaarden een claim in bij de Veterans Administration (VA) voor arbeidsongeschiktheid schadevergoeding kunnen indienen. Als de VA de claim goedkeurt, stuurt hij een brief aan de eiser met vermelding van een handicap waardering percentage en de maandelijkse dollar betalen award.

Echter, is de goedkeuring niet gegarandeerd. Voordat je bestand, begrijpt de claims procedure, marshal uw bewijsstukken en vervolgens aan alle registratie-eisen. De wet staat een beroepsprocedure voor afgewezen vorderingen, maar een beroep kan slepen al jaren, zodat het goed te krijgen de eerste keer.

Bereid je voor op de Slag

De VA heeft maakt het niet eenvoudig om arbeidsongeschiktheid schadevergoeding te krijgen. U kunt proberen om kantelen tegen haar bureaucratische molens solo, maar wees duidelijk over wat je aan begint. Begin met het lezen van "The Veterans 'Survival Guide: Hoe naar Bestand en Collect VA Claims," ​​door John D. Roche. De auteur, een voormalig VA eist berechting specialist, laat zien hoe je een goed gefundeerde claim en hoe om te voldoen aan vorderingen procedures, de twee belangrijkste vereisten voor succes te bouwen. Zodra u dit advies hebben geabsorbeerd, assembleren alle bewijsstukken die nodig zijn bij uw aanvraag, ga dan naar de website van de voordelen van de VA's naar VA Vorm 21-526 bestellen of online indienen (zie bronnen). Zorg ervoor dat u de aanbevelingen van Roche van hier volgen op uit.

Verzamel uw Papierwerk Ammo

Enigszins naïef, de website van de VA's aangeeft dat u de volgende informatie te hechten aan de Form 21-256 "als je het hebt": ontslag of scheiding papers (DD214 of gelijkwaardig), afhankelijkheid registers (huwelijk en geboorte certificaten), medische bewijzen (arts en ziekenhuis rapporten). Nou, je kunt maar beter het allemaal en nog wat hebben: niet alleen uw DD Form 214, maar ook dienst medische dossiers (ambulante), gebitsgegevens, entree en scheiding onderzoeksverslagen, opnamedagen fiches (particulier of militair), een eigen poliklinische medische gegevens (indien van toepassing), personeelsdossier, Line of Duty (LOD) onderzoeksrapporten, en overzee of tijdelijke dienst (reis) orders. Naast het hebben om dit alles te verzamelen, zorg ervoor dat je vertoont geen fouten bevatten die zou kunnen vertragen of zelfs afbreuk aan uw claim.

Roep geallieerden

Je kunt het alleen te doen, maar het is verstandig om de ervaren voordelen specialisten inroepen bij dienstverlenende organisaties veteranen 'zoals de American Legion, Veterans of Foreign Wars en anderen in uw zaak. Veel provinciale en lokale bureaus bieden hulp als goed, en het is allemaal gratis. De VA zal zelfs laten een erkende service-organisatie (zie bronnen) die u vertegenwoordigen voor hen. Om contact met een specialist in uw omgeving te maken, krijgen de naam en contactgegevens van de website van de service organisatie. Als ze uw zaak neemt, file VA Vorm 21-22, Benoeming van Veteranen Dienst Organisatie als eiser vertegenwoordiger, te laten de VA weten wie vertegenwoordigt u. De extra papierwerk zal een kleine prijs om te betalen voor het hebben ervaren, sympathieke hulp in de dreigende bureaucratische strijd.