Hoe kom ik erachter wat de oorzaak Allergieën

Hoe kom ik erachter wat de oorzaak Allergieën

Het hele jaar door kunnen velen van ons een snik hier en daar te komen. Maar als ze blijven hangen, we hebben om te bepalen of het een koude of gewoon een allergie. Statistieken tonen aan dat een op de vijf mensen omgaan met allergieën elk jaar, maar sommige mensen niet beseffen dat het eigenlijk een allergie dat ze te maken hebben. Er zijn een aantal manieren om erachter te komen wat de oorzaak van uw laatste aanval van niezen en snotteren om te bepalen welke behandeling voor u zal werken.

Instructies

•  Onderzoek uw familiegeschiedenis, en erachter te komen of uw familieleden een allergie hebben. Vele malen, kan een aanleg voor allergieën draaien in het gezin van een persoon. Dus, als u denkt dat u een allergie of twee hebben, doen een beetje graven om te zien of het is gewoon een verkoudheid of echt iets dat moet worden behandeld met medicijnen.

•  Kijk wat je in je mond. Het kan een oorzaak van allergische symptomen. Als u bepaalde symptomen die lijken te verschijnen wanneer je eet bepaalde voedingsmiddelen, kunt u last hebben van een voedselallergie. Deze kunnen opduiken in de volwassenheid of opnieuw optreden van de kindertijd. Maar ze zijn niet zo gemakkelijk te herkennen. Daarom is het houden van een dicht oog op uw dieet kan u helpen te bepalen wat de oorzaak van uw recente klachten.

•  Kijk naar je omgeving en erachter te komen wat voorkomende allergenen zijn onder hen. Kat en hond huidschilfers kunnen niezen, tranende en jeukende ogen, evenals vele andere allergische symptomen veroorzaken. Te veel stofdeeltjes kan leiden tot precies dezelfde symptomen en geef uw allergieën veroorzaken oplaaien.

•  Blijf op de hoogte van de recente pollen te tellen buiten. De meeste nieuws-programma's en kranten bijhouden van de telling pollen tijdens de zomermaanden, dus lees op. Als u allergische symptomen die oplaaien op dezelfde dagen als een hoge pollen tellen, zou er een correlatie te zijn.

•  Praat met uw arts over wat denkt u aan de hand is met je immuunsysteem. Soms, in een poging om te bepalen wat er mis is met je lichaam op je eigen voorwaarden kan de beste idee. Artsen zijn opgeleid om uit te vinden wat gezondheidsproblemen je ervaart en hoe je de beste hulp aan uw sinussen en waterige ogen te brengen.