Hoe kom ik af van hoofdluis met een halve oplossing van Olive Oil & alcohol?

Hoe kom ik af van hoofdluis met een halve oplossing van Olive Oil & alcohol?

Hoewel er meer dan 3.000 soorten luizen, slechts drie onderzochte middelen voor humane ziekten. Human hoofdluis zijn een overlast op zijn zachtst gezegd, het verspreiden van persoon tot persoon, klampt zich vast aan haar met klauwen en het leggen van eieren (neten) in het haar. Luizen voeden zich met huid, olie klier afscheidingen en bloed. Killing live-luizen, het verwijderen van elke nit en grondig schoonmaken van het hele huis is de enige manier om volledig te ontdoen van luizen. Gelukkig hoef je niet duur recept shampoo nodig om luizen te doden.

Instructies

•  Borstel het haar helemaal uit om alle knopen te verwijderen. Vul uw gootsteen met warm water en voeg een kopje wrijven alcohol. Nadat u klaar bent met het verwijderen van de knopen, plaatst u de borstel in de gootsteen en laat het inwerken gedurende ten minste 30 minuten.

•  Meng 1/2 kopje olijfolie met 1/2 kopje leave-in conditioner. Werk de olie en conditioner door het haar totdat haar nat is allemaal voorbij. Plaats een plastic zak over het haar en sluit deze aan het hoofd met je handen om alle luchtbellen te verwijderen. Laat de tas op dertig minuten. Dit zal stik de luizen.

•  Spoel het haar met warm water, vul dan een spray fles met alcohol. Plaats een chirurgisch masker op (de dampen zijn hard). Spray ontsmettingsalcohol over al je haar, totdat de gehele kop is verzadigd. Leg een schone handdoek over je hoofd en laat de alcohol en een handdoek op je hoofd gedurende dertig minuten. Dit zal eventuele luizen dat de olie overleefd doden.

•  Verwijder de handdoek en gooi het in de was meteen. Laat een handdoek niet opnieuw kan gebruiken voordat deze is gewassen om te voorkomen redepositing neten of levende luizen op het haar.

•  Hop in de douche en was je haar met shampoo en conditioner (alcohol droogt de haren aanzienlijk). Gebruik een schone handdoek op handdoek droog haar, en dan gooi die handdoek in de ring.

•  Gebruik een schone borstel (een die was in de gootsteen met de alcohol en water) om eventuele knopen uit het haar te verwijderen. Gebruik een luizenkam en gaan door elke haarlok. Werken in 1-inch secties van de wortel naar de punt. Elke keer dat u een nit op de kam, dip vinden of uitvoeren van de kam in heet water, het scheiden van de tanden van de kam met je nagels om alle neten te verwijderen. Nadat je twee keer over het hele hoofd zijn gegaan zonder het vinden van een nit, mag je door naar de volgende stap. Als u nog steeds het vinden van neten, blijven poetsen totdat er geen neten worden gevonden.

•  Week de luizenkam in de gootsteen met de alcohol en warm water.

Hints

  • Om volledig te ontdoen van luizen, alles gemaakt van stof in het huis moeten worden gewassen met warm water en zeep en droog op hoog vuur gedurende minstens 10 minuten. Voor items die niet kunnen passen of in de wasmachine gegooid worden, vul een spuitfles met alcohol en spuit rijkelijk over het item tot het vochtig is. Zorg ervoor dat alle ramen open in uw huis en zet fans bij het spuiten van alcohol door het hele huis. Draag een chirurgisch masker indien mogelijk. Tapijten moeten worden gespoten en grondig gestofzuigd, als goed.