Hoe Kies Medicare Supplement Verzekering voor de staat North Carolina

Het selecteren van een Medicare Supplement verzekering in de staat North Carolina is niet moeilijk. In juli 2008 nam het Congres de Medicare Verbeteringen voor patiënten en zorgverleners Act dat het erkende staten ter uitvoering van de National Association of aanbevelingen Insurance Commissioners 'om de verouderde 1990 Gestandaardiseerde Medicare Supplement model te moderniseren door het creëren van een nieuwe 2010 Gestandaardiseerde Medicare supplement model. In het kader van dit nieuwe model, de North Carolina Department of Insurance Senior Health Insurance Information Program, shiip, dient om Medicare begunstigden te helpen met het selecteren en evalueren van de nieuw toegelaten Medicare Supplement verzekeringspolissen.

Instructies

•  Geef je mening over de Carolina Department of meest actuele Medigap Plannen vergelijkingstabel Verzekeringen SCHIIP's Noord. Deze tabel beschrijft de verschillende voordelen die u onder elk van de Medicare Supplement plannen ontvangen. Met ingang van 2010, Plan A biedt de meest elementaire voordelen, terwijl Plan F biedt de meeste voordelen op een hoog eigen risico.

•  Bepaal welke Medicare Supplement verzekering plan van de Medigap Plannen vergelijkingstabel het beste past bij uw huidige gezondheidszorg behoeften. Bijvoorbeeld, als je 100 procent dekking voor geschoold verplegend faciliteit zorg nodig hebben je kan kiezen uit een van de volgende plannen: C, D, F, G, M en N.

•  Vraag een premie offerte voor uw Medicare Supplement plannen van een Noord-Carolina geautoriseerde zorgverzekeraar. Neem contact op met een van de in SCHIIP's Medicare supplement vergelijking gids directory beursgenoteerde ondernemingen of gebruik de Carolina Department of online zoeken databank Insurance Noord. Bijvoorbeeld, volgens de online database van de afdeling, een Noord-Carolina mannelijke 65-jarige leeftijd willen een Plan F beleid kan een jaarlijkse beleidsverklaring betalen van $ 1,146.27, door middel van United of Omaha Life Insurance Company, naar $ 3462, door middel van American Pioneer Life Insurance Company.