Hoe kan je van een maat 19 jeans naar een maat 4 voor meisjes?

Hoe kan je van een maat 19 jeans naar een maat 4 voor meisjes?

Het laten vallen van zeven kledingmaten om te passen in een paar maat 4 jeans vergt tijd en inzet. Afvallen is de enige manier om te passen in kleinere kleren; dit kan worden bereikt door middel van een verstandig eten programma in combinatie met regelmatige lichaamsbeweging. Het aantal kilo's te werpen is afhankelijk van het type lichaam. Sommige vrouwen vallen een jeans maat na het verlies van £ 14, terwijl anderen moeten iets meer of minder te verliezen. Een maat 4 jean grootte voegt tot slank, afgezwakt abs maar je moet geduld hebben, als haar onmogelijk om je lichaam te dwingen om alleen buikvet werpen.

Instructies

•  Bedenk een verstandig eten programma. Doel te verliezen tussen de 1-2 pond per week, omdat dit niet zal zetten een ongezonde spanning op uw lichaam. Snijd je wekelijkse calorie-inname met tussen 3.500 en 7.000 calorieën. Een pond in gewicht is gelijk aan 3500 calorieën. Knip alle junkfood en eet veel fruit, groenten en magere eiwitten. Elimineer verwerkte suiker en verzadigde vetten, maar onder andere voedingsmiddelen met gezonde omega-3-vetzuren, zoals vis, noten en avocado.

•  Doe regelmatig aan lichaamsbeweging. Aerobic oefening, in combinatie met krachttraining, verbrandt calorieën en versnelt de stofwisseling. Probeer het zwemmen of stevig wandelen voor een cardiovasculaire training, of te investeren in een huis loopband of hometrainer als je niet wilt dat een sportschool aan te sluiten. Til gewichten of halters, maar begin voorzichtig af. Raadpleeg uw arts voordat u begint met een nieuwe oefening programma, met name als u een ernstige medische aandoeningen.

•  Rev-up van uw stofwisseling. Eten van het ontbijt is belangrijk omdat het kick-start metabolisme. Uitoefenen tijdens de ochtend en het eten van kleine maar frequente maaltijden ook helpt de stofwisseling efficiënter uit te voeren. Het eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan magnesium en B-vitaminen helpt ook omdat ze verhoging van de energie niveaus en boost spijsvertering. Alledaagse voedingsmiddelen zoals eieren, bonen en kip zijn rijk aan vitamine B, terwijl de linzen, pinda's, havermout en volkoren granen zijn rijk aan magnesium.

•  Word lid van een gewicht-verlies programma. Mensen die willen een veel gewicht te verliezen soms vinden dat samen te werken met andere lijners helpt te motiveren en aan te moedigen. Als u niet wilt worden van een club, de krachten bundelen met een vriend of collega die probeert om de pondjes kwijt.

•  Voer sit-ups. Buikspieroefeningen niet vet te verbranden, maar ze zullen de toon buikspieren en helpen je er goed uitziet als je in een kleinere jeans maat.

Hints

  • Gun jezelf af en toe een traktatie. Anders zou uw dieet lijken te rigide.
  • Wanhoop niet als je nooit je droom grootte te bereiken. Alle vrouwen hebben een andere vorm, en het is normaal dat een kleine hoeveelheid abdominaal vet.