Hoe kan ik zoeken naar NPI Organisatie Leden

De Nationale Provider Identifier (NPI) is een administratief identificatienummer gemaakt onder de Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA). Elke zorgverlener onder HIPAA heeft een uniek NPI nummer. Een online NPI Registry een middel van opzoeken organisaties in het systeem.

Instructies

•  Ga naar de online NPI Registry. Een directe link is opgenomen in de sectie Verwijzingen van dit artikel.

•  Klik op "Zoeken naar een organisatorische Provider" om de organisatie NPI vinden identificerende informatie. U kunt ook kiezen voor de optie "Zoeken naar een Individueel Provider" als je de naam van een bepaalde arts op te zoeken.

•  Voer de informatie in de betreffende zoekvelden. Zoek volgens de naam van de organisatie en het gebruik van de stad, staat of postcode informatie naar geografisch resultaten te beperken. Gebruik een asterisk als een wild card voor een of meer karakters in naam van de organisatie.

Hints

  • Vermijd apostrof en andere speciale tekens bij het zoeken. Gebruik de wild card in plaats daarvan. Bijvoorbeeld, te vinden "Children's Hospital," probeer dan een zoekopdracht van "Kinderen *".