Hoe kan ik zien of ik een vleesboom?

Vleesbomen zijn goedaardige gezwellen die gemeenschappelijk zijn. Ze beïnvloeden van 20 tot 40 procent van alle vrouwen boven de 35 jaar De prevalentie voor vleesbomen neiging om te draaien in gezinnen. De meeste zijn kleine en vereisen geen behandeling, maar 10 tot 20 procent van alle vrouwen die vleesbomen behandeling nodig en kan lijden gezwellen zo groot als een meloen. Terwijl de behandeling gebruikt om de eerste plaats bestaan ​​uit hysterectomie, vandaag de dag zijn er veel verschillende niet-chirurgische behandelingen beschikbaar. De eerste stap is om de symptomen te herkennen om te zien of je inderdaad kunnen hebben vleesbomen.

Bloeden

Ongewone bloeden tijdens en tussen periodes is de meest voorkomende teken van vleesbomen. Als uw perioden had gevestigd bloeden patronen, of zijn relatief licht of kort, en plotseling gekregen veel zwaarder, stromende, of langdurige, kunt u vleesbomen hebben. Dit geldt met name als je in je mid-30's of ouder. Onverklaarde bloeden op een ander tijdstip, dat is meer dan het spotten kan ook een teken zijn.

Pijn

Plotseling ontstaan ​​van pijn is een waarschuwing teken van vleesbomen. Verhoogde krampen perioden, of de ontwikkeling van bekkenpijn, rugpijn of gegeneraliseerde onderlichaam druk die niet kunnen worden toegeschreven aan andere oorzaak of gepaard gaat met ongebruikelijke bloeden kan de aanwezigheid van vleesbomen tonen. Pijn bij het vrijen kan worden ervaren als een symptoom ook.

Maag en spijsvertering

Buik verlenging, vergezeld van blaasdruk die frequent urineren of verstopping veroorzaakt van de druk op de darm kan worden veroorzaakt door vleesbomen ook.

Ga naar een dokter

De enige manier om volledig te zorgen dat u vleesbomen is om een ​​arts te zien, vooral als het draait in uw gezin. Na het stellen van uw vragen, waardoor u een bekken-examen, en eventueel een zwangerschapstest, hij wil wat andere tests gedaan om te bepalen of uw symptomen zijn echt de bijwerkingen van vleesbomen.

Ultrasound Testen

Echo's zijn een snelle en eenvoudige tests die kunnen worden gedaan in het kantoor van de gynaecoloog. Het is een eerste stap in de diagnose vleesbomen. Het kan echter niet alle tumoren of geven een exacte beeld van grootte en positie, dus het moet niet de enige test gedaan als vleesbomen vermoed. Het kan ook geen informatie verstrekken over de mogelijke onderliggende oorzaken van de tumoren.

MRI-testen

Magnetic Resonance Imaging, of MRI, testen is de meest betrouwbare en gedegen testmethode voor vleesbomen. Het kan duur zijn en wordt over het algemeen gedaan op een onafhankelijke toetsing plaats door verwijzing van uw arts. Iedereen met een angst voor afgesloten ruimtes kan een harde tijd met deze procedure. Je moet in staat zijn om roerloos liggen zolang 15 minuten per keer in een goed afgesloten ruimte. De resultaten van een MRI zijn zeer duidelijk en geven veel specifieke gegevens. Een MRI is essentieel in de juiste diagnose van vleesbomen, met name voordat u een chirurgische remedies te overwegen.