Hoe kan ik zien of ik een lange of korte Torso

Hoe kan ik zien of ik een lange of korte Torso

Je romp is de lengte tussen de onderkant van je nek en de bovenkant van je heupbeen. Deze lengte is meestal evenredig met uw lengte. Je romp lengte zou langer of korter dan het gemiddelde op basis van hoe je metingen match up tegen de gemiddelde lengte van de torso's voor uw lengte bereik worden beschouwd. Weten of uw romp kort wordt geacht of lang kan helpen bij de aankoop van steun in de rug of een rugzak.

Instructies

•  Zoek het bot aan de basis van je nek. Dit zal op het punt waar de helling van de schouders aan de nek. Kantel je hoofd naar voren zodat u het gemakkelijk te identificeren.

•  Vraag je vriend om het einde van het meetlint op het punt dat u in stap 1 heeft plaatsgevonden deze te meten in het midden van je rug, langs je ruggengraat.

•  Zoek de onderkant van je rug. Te vinden deze plaats je handen op je heupen, zodat uw duimen zijn op je rug.

•  Vraag je vriend om te meten vanaf de onderkant van je nek naar het punt dat u in stap 3 en hebben ze over de hele lengte te schrijven.

•  Vergelijk het nummer van uw vriend opschreef om deze gemiddelden:

Man Lengte: 5'7 "tot 5'11", romp lengte 17 "tot 19"

Vrouw Lengte: "5'2" tot 5'6 ", romp lengte meten van 15" tot 17 "

Als je lengte valt onder of boven deze gemiddelden te vergelijken je romp metingen aan deze norm, met extra klein en klein wordt een korte romp, medium wezen gemiddeld en groot zijn lange romp:

Extra Small: torso's tot 15 ½ "

Small: torso's 16 "tot 17 ½"

Medium / Regular: torso's 18 "tot 19 ½"

Groot / Tall: torso's 20 "en up