Hoe kan ik zien of het een jongen of een meisje

Hoe kan ik zien of het een jongen of een meisje

Ouders die een kind verwacht willen vaak weten of ze zal worden met een jongen of een meisje. Echter, deze kennis niet worden frivolously voortgezet of gebruikt om een ​​ongewenste geslacht elimineren, maar zijn onderdeel van uitgebreide verloskundige een vrouw. Een vaststelling geslacht moet worden gemaakt onder de hoede van gekwalificeerde zorgverleners, zoals de verloskundige artsen en echografie technologen. Ouders moeten niet vertrouwen op bijgelovige folklore die foutieve en misleidende ideeën over sekse van hun kind kunnen geven.

Instructies

•  Vermijd store-front echografie winkels. Deze winkels zijn meestal niet aangesloten op de diensten van een gekwalificeerde gezondheidszorg beoefenaar die in staat zijn om resultaten te interpreteren als er medische afwijkingen zullen zijn. Echografie is een klinisch diagnostisch hulpmiddel, geen speelgoed, en moeten binnen een medische context worden gebruikt. Er is ook enig bewijs dat ultrageluid dat wordt gebruikt in een niet-klinische omgeving is niet veilig voor de foetus. Volgens Pasko Rakic, MD, van de Yale School of Medicine in New Haven, Connecticut, kan echografie neuron integriteit veranderen in de hersenen als het gebruikt wordt te vaak. Echter, het gebruik foetale problemen diagnose vaak nodig en het is veilig in een klinische setting.

•  Praat met uw gezondheidszorg beoefenaar over de wenselijkheid van het hebben van een echografie. Er zijn gegronde redenen om echo's te hebben, zoals het bepalen van de foetale leeftijd, foetale gezondheid en of de foetus groeit in een leeftijd passende tarief. Vrouwen die ouder zijn dan 35 en zwanger worden aangemoedigd om echo's te foetale gezondheid te bepalen. Een echografie ofwel transabdominaal gedaan met de probe op de buik of transvaginally met de sonde in de vagina. Translabial probes worden gebruikt bij de opening van de vagina.

•  Maak een afspraak met de echografie technicus via je verloskundige of gynaecoloog. Drink 1 1/2 liter water vroeg in de ochtend als u minder dan 18 weken zwanger zijn, of twee glazen als u meer dan 18 weken zwanger zijn, zodat de sonde je baarmoeder kan vinden. Niet evacueren uw blaas tot het einde van de echografie. De technicus zal gel op uw buik, indien zij met behulp van een abdominale sonde, en zal de sonde langs je buik lopen. Een vaginale of labiale sonde zal in je vagina worden geplaatst. Als de technicus geen grote problemen te zien met de foetus, zal ze je vragen of wil het geslacht weten. Eventuele problemen met de foetus zal worden doorverwezen naar een arts.

•  Gebruik vruchtwaterpunctie als een alternatief voor het geslacht van een kind te vinden. Deze procedure, die niet alleen moet worden gedaan omwille van geslachtsbepaling, wordt geadviseerd om genetische problemen met een foetus vinden. Een naald wordt geplaatst via de abdominale wand en door de vruchtzak foetale cellen voor genetisch onderzoek verzamelen. Voer deze procedure uit onder begeleiding van gekwalificeerde zorgverleners.

•  Maak een afspraak voor een ontmoeting met uw zorgverlener naar de echografie of vruchtwaterpunctie resultaten te bespreken. Vergeet niet dat de belangrijkste redenen voor deze tests zijn voor moeder en foetus gezondheid, niet voor geslachtsbepaling identificatie.

Hints

  • Het gebruik van identificatie geslacht voor abortus heeft geleid tot een scheve verhouding tussen jongens en meisjes in veel landen. In China, bijvoorbeeld, waar geslacht abortus wijdverspreid is, zullen er 40 miljoen meer mannen dan vrouwen in 2020. Dit gebrek aan evenwicht kan leiden tot destabiliserende maatschappelijke kwalen zoals verkrachting, prostitutie en huurling huwelijken.