Hoe kan ik tweedehands scootmobielen kopen

Hoe kan ik tweedehands scootmobielen kopen

Het kopen van een gebruikte scootmobiel gaat om een ​​eerlijk bedrag van onderzoek en winkelen rond. De meeste mensen die een nieuwe scootmobiel kopen bewaar ze voor een lange tijd, dus de gebruikte markt is niet erg groot of competitief, en dat kan in je voordeel werken.

Instructies

•  Zoek op uw lokale Craigslist website of eBay voor gebruikte scooters mobiliteit. Mensen verkopen op Craigslist zijn vaak bereid om een ​​deal te maken om zich te ontdoen van hun post en zijn meestal op rijafstand van uw locatie. EBay-verkopers over het algemeen op zoek naar meer van een winst, zodat u niet in staat zijn om de beste deal te krijgen; plus, zou je nodig hebt om ophalen van het object en het kan zich verder dan je bereid bent om te rijden (zie bronnen hieronder). Controleer uw lokale classifieds en prikborden in bibliotheken en supermarkten voor gebruikte scootmobiel aanbiedingen.

•  Stel een tijd om met verkopers, zodat je kunt testen rijdt de scooter. Vraag de verkoper specifieke vragen over de scooter, met inbegrip van de lengte die ze hebben bezeten, als ze het nieuwe gekocht, welk onderhoud ze hebben uitgevoerd en het allerbelangrijkste, de kwaliteit en de leeftijd van de accu. De batterij is de sleutel om de prestaties van een scootmobiel en ze zijn duur om te vervangen.

•  Controleer de scootmobiel van boven naar beneden. Controleer de wielassen, de zitting en de scooter leidingscapaciteit. Onderzoek de acculader punten om ervoor te zorgen dat ze in goede conditie ook. De netheid van de scooter kunt u ook vertellen veel over hoe de eigenaar zorgde voor het. Als ze niet de moeite om het schoon te maken alvorens te laten zien aan jullie, de kans dat ze het bijhouden van het onderhoud is niet goed.

•  Vergelijk prijzen van gebruikte modellen alvorens een definitieve aankoop. Controleer andere Craigslist sites die niet in uw buurt en vergelijk prijzen op dealer websites. Afhankelijk van het model, kan een gebruikte scootmobiel u overal van $ 100 tot $ 1.500. Je bent niet waarschijnlijk hoger-end modellen op de gebruikte markt te vinden, als eigenaars zijn meestal blij met hen en houd ze zo lang mogelijk. U kunt de meeste kwaliteit gebruikte scootmobielen voor minder dan $ 500.

•  Overweeg de aanschaf van een gebruikte scootmobiel bij een dealer in plaats van een private partij. De dealer zorgt vaak de scooter is in goede staat, en als je problemen na de verkoop hebben, kan een dealer bereid om samen met u op de kosten van reparatie of vervanging onderdelen zijn. Een private partij verkoper kan geen verantwoordelijkheid voelen zodra de verkoop is voltooid.

Hints

  • Voorkomen dat de aankoop van een gebruikte scootmobiel met een bekende defect. U kunt een korting krijgen, maar na onderdelen en arbeidskosten, kan het uiteindelijk kost je meer op de lange termijn om het te repareren.