Hoe kan ik te ontdoen van teken in Florida?

Florida biedt een warm klimaat, dat teken moeten gedijen. Om jezelf te ontdoen van deze plagen moet u eerst begrijpen de cyclus en de gewoonte van een teek. De teek gaat door vier stadia: ei, larve, nimf en volwassen. Veel tick behandelingen doden alleen uit de volwassen teken, dus diligence is vereist in het verwijderen van alle teken van uw huis.

Instructies

•  Houd uw tuin gemaaid en aangelegd. Teken graag in hoog gras en beboste gebieden om te wonen. Bij het maaien van uw gazon, draag een lange broek, mouwen en laarzen om teken te voorkomen gravende in je huid. Je moet jezelf, kinderen en uw huisdieren te controleren tijdens de zware besmetting maanden, vooral van mei tot oktober, op teken die zichzelf kan zijn bevestigd aan u.

•  Bij gebruik van een pesticide om uw huis en erf van teken af, zorg ervoor dat uw tuin en uw dieren te behandelen. Dieren zijn de nummer 1 oorzaak van teken invoeren van het huis en moet worden behandeld met een betrouwbare behandeling, zoals Frontline. Zorg ervoor dat u een behandeling die alle fasen van de levenscyclus van de teek zal doden kiezen.

•  Huur een extern bedrijf die gespecialiseerd is in ongediertebestrijding. Deze optie is goed als je niet in staat zijn om uw huis en erf van teken af ​​en willen hebben een professionele het werk doen. De kosten van het inhuren van een professional in Florida, hangt af van het gebied waar u woont en de grootte van uw gazon. Eerste overleg zal u leveren een nauwkeurige offerte.

Hints

  • Sommige pesticiden kunnen schadelijk zijn voor de dieren. Zorg ervoor dat u de instructies te lezen om uw huisdieren te beschermen.