Hoe kan ik te ontdoen van slechte adem Na Amandelen zijn verwijderd?

Hoe kan ik te ontdoen van slechte adem Na Amandelen zijn verwijderd?

Terugkerende tonsillitis leidt vaak tot de verwijdering van zijn amandelen. Dit is aangeduid als tonsillectomie, die enkele weken volledig genezen van duurt chirurgische procedure. Gedurende deze tijd, is het niet ongebruikelijk om slechte adem te ervaren. Slechte adem kan gênant zijn dus wachten drie weken voor de keel te genezen kan het antwoord dat je zoekt niet zijn. Gelukkig zijn er een aantal pro-actieve dingen die je kunt doen om zich te ontdoen van de slechte adem, terwijl je keel is genezing.

Instructies

•  Drink alleen water tot je keel is genezen. Water zal weg te spoelen bacteriën die kunnen worden in uw mond, terwijl suikerhoudende dranken het probleem alleen maar erger zal maken. Bacteriën die nog in je mond te blijven zal beginnen te ruiken.

•  Meng een eetlepel. van zout met een glas warm water en gorgelen met het meerdere keren per dag. Dit zal ook helpen laag terwijl je keel geneest houden bacteriën niveaus.

•  Poets je tanden en tong na elke maaltijd met een baking soda gebaseerde tandpasta. Baking soda is een sterke geur remover en zal helpen elimineren slechte adem, terwijl u wacht op uw keel te genezen.

•  Gebruik een luchtbevochtiger in de hele nacht aan de achterkant van je keel uitdrogen te houden. Het vocht zal bijdragen tot het verminderen van de geuren.

•  gorgelen met een mondwater dat de ingrediënten chloordioxide en zink bevat voordat je naar buiten om je boodschappen te doen. De Mayo Clinic adviseert deze ingrediënten, omdat ze bekend voor het neutraliseren van geur-veroorzakende bacteriën.

Tips & Waarschuwingen

  • Gebruik een nieuwe tandenborstel, zodra de operatie is voltooid. Zodra je mond geneest, gooi die tandenborstel weg en krijg een nieuwe. Verander tandenborstels om de drie maanden na die om bacteriën te houden van de opbouw op uw tandenborstel.
  • Vermijd zuivelproducten tijdens de drie weken je keel genezende is van het verwijderen van de amandelen. Zuivelproducten kunnen veroorzaken slechte geuren wanneer ze de maag bereiken en beginnen af ​​te breken in het maagzuur.