Hoe kan ik succesvol Verwijder Cellulite?

Hoe kan ik succesvol Verwijder Cellulite?

Cellulitis deposito kan pijnlijk en lelijk, vooral tijdens strandseizoen. Met behulp van bepaalde technieken, kunt u cellulite te verwijderen en wat nog belangrijker is, het weg te houden. Er zijn verschillende theorieën over de oorzaken van cellulite, en in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is cellulite niet veroorzaakt door overgewicht. De meeste theorieën vaak duiden op bepaalde toxines in het bloed. Verminderen van de hoeveelheid vet op het lichaam blijft de enige zekere manier om de cellulitis succesvol elimineren.

Instructies

•  Ga beginnen metabolische functies door het verminderen van de hoeveelheid voedsel ingenomen in een vergadering. Spreid de maaltijd inname uit de huidige eetgewoonten. Als slechts twee maaltijden per dag worden ingenomen, strek ze naar drie kleinere maaltijden. Drie tot vier maaltijden ongeveer vijf. Bezuinigen voor en na de maaltijd snacken, vooral op vette of sterk gesuikerde traktaties.

•  Verhoog de ​​beweging in het dagelijks leven beetje bij beetje. Begin met het aanpassen van kleine bewegingen zoals de trap nemen in plaats van de lift, of het lopen in plaats van rijden kleine afstanden. Laat dit op te bouwen totdat het evolueert naar een volledige oefening regiment waaronder abdominale workouts. Focus op cardiovasculaire activiteiten die het bloed pompen te houden om een ​​volledige workout zorgen.

•  Beslis over een soort cellulitis crème die het beste zou werken voor de verwachte resultaten en zou niet interfereren met alle huidige medicijnen worden genomen. (Zie bronnen.) Breng crème royaal en dagelijks om cellulitis deposito's in aanvulling op een dieet en sporten, zodat de huid elasticiteit en lagere hoeveelheden zichtbare uitsteeksels verhogen.

Hints

  • Probeer de hoeveelheid koffie en het roken te verminderen, als deze zijn ook factoren in het ontstaan ​​van cellulitis.
  • Blijf gehydrateerd door het drinken van veel water elke dag naar het "ontgiften" voort te zetten.
  • Raadpleeg een huisarts voordat u begint met een oefening regiment.
  • Raadpleeg een huisarts voordat u begint met een dieet of te wijzigen in eetgewoonten.