Hoe kan ik solliciteren voor een medische kaart Door Welzijn in Carroll County, Ohio?

Hoe kan ik solliciteren voor een medische kaart Door Welzijn in Carroll County, Ohio?

Gezinnen met een laag inkomen kunnen een aanvraag voor een medische kaart door middel van het welzijn in Carroll County, Ohio. Medische hulp is beschikbaar voor kleine kinderen en hun ouders, zwangere vrouwen en mensen met een handicap. Gekwalificeerde personen kunnen hulp met medicijnen, medische procedures en verblijf in het ziekenhuis te ontvangen. Het programma omvat ook wellness check-ups voor zwangere vrouwen en kinderen. In aanmerking te komen voor de medische hulp programma in Carroll County is gebaseerd op inkomen en grootte van het huishouden van een gezin.

Instructies

•  Verzamel uw persoonlijke gegevens. Je moet je door de staat uitgegeven identificatie met foto, sociale zekerheid en bewijs van inkomen om een ​​aanvraag voor een medische kaart. Bewijs van inkomen kan een Loonstrookje, vorig jaar de aangifte of W-2.

•  Bezoek de Carroll County Department of Job en Family Services (zie bronnen).

•  Vraag een medische toepassing hulp. De CDJFS vertegenwoordiger kan u helpen bepalen welke medische hulp programma past bij uw behoeften.

•  Vul de medische toepassing hulp. Als u hulp nodig hebt, kan een CDJFS vertegenwoordiger u helpen. Controleer de aanvraag voor juistheid alvorens het.

•  Interview met een zaak werknemer. Het interview vindt plaats op het moment dat de aanvraag wordt ingediend. Het kan tot een uur voor een interview.

•  Wacht een denial of acceptatie brief. Een brief wordt verstuurd zodra uw geval is voltooid en u in aanmerking komt, wordt bepaald. Als u zijn goedgekeurd voor medische hulp, een medische fiche worden gemaild naar het adres dat u heeft opgegeven op uw aanvraag.

Hints

  • Als u niet in staat om te verblijven voor een interview nadat u de aanvraag in te vullen zijn, moet u binnen 30 dagen terug naar het interview te voltooien.
  • Afhankelijk van de aard van de medische hulp die u zijn goedgekeurd voor, kan u gevraagd worden in te schrijven in een managed care plan. Als u verplicht om dit te doen, moet je de inschrijfformulieren ontvangen binnen twee weken na uw aanvaarding om het programma medische hulp.
  • Een aanvraag kan ook worden gemaild of gefaxt naar de Carroll County Department of Job and Family Services. Onder meer kopieën van uw persoonlijke documenten en bewijs van inkomen met uw aanvraag tot een vertraging in de verwerking te voorkomen.