Hoe kan ik snel gewicht te verliezen?

Met zo veel dieetprogramma's en opties, het kiezen van de juiste plan van het gewichtsverlies is lastig. Maar één ding is zeker, er is geen wonder gewichtsverlies drug. En als je wilt om extra kilo's af te werpen en het verbeteren van je uiterlijk, je hebt om hard te werken en de stok met een programma. Dieet is niet eenvoudig. Maar eenvoudige aanpassingen kan u helpen snel dalen van het gewicht ---.

Calorieën, vet en suiker

Modificaties voedsel zijn de sleutel tot een gewichtsverlies programma. En ongeacht wat je misschien al hebt gehoord of gelezen, kun je niet hetzelfde deel van slecht voedsel te eten en gewicht te verliezen. Verminder je calorie, vet en suiker consumptie om snel gewicht te laten vallen. Het gaat om het offer, en je kan hebben op uw favoriete voedsel en lekkernijen te passeren. Maar de resultaten zijn de moeite waard.

Verlaag uw calorieën met 500 per dag. Bijvoorbeeld, als je normaal eet 2100 calorieën per dag, zich te beperken tot 1.600 verbruikt. Hierdoor 3.500 minder calorieën per week, wat overeenkomt met £ 1.

Verlaag je vet door het selecteren vetarme of geen vet alternatieven zoals groenten, fruit, volle granen en mager vlees. En zich te ontdoen van ongezonde junkfood, zoals koekjes, chips en snoep, en vervang deze met een laag-calorie snacks. Verschillende food merken bieden nu 100-calorie snacks.

Weight Loss Door Oefening

Gezondere eetgewoonten zijn slechts één aspect van het gewichtsverlies. U kunt snel gewicht te verliezen door het eten van minder en beter. Maar voor een complete body transformatie, moet u de fysieke activiteit op te nemen. Lichaamsbeweging verbrandt vet en calorieën, en verbetert de stofwisseling van uw lichaam. Wat meer is, bepaalde oefeningen zijn effectief voor versteviging van de buik en slanker maken van de bovenbenen (crunches, Pilates, been liften). Doel voor 30 tot 60 minuten lichaamsbeweging per dag --- joggen, lopen, fietsen, wandelen, doe aerobics of sporten. Praat met uw arts voordat u begint met een oefening routine.

Weight Loss en vochtretentie

Vasthouden van vocht kan een grotere mid-section en grotere dijen veroorzaken. En als u op zoek bent naar een paar kilo te verliezen, beginnen met het verminderen van de hoeveelheid water in je lichaam. Gewicht water kan enkele kilo's toe te voegen aan uw totale gewicht. Maar er is een eenvoudige oplossing - het verhogen van uw inname van water.

Dit is niet een contradictie. Het verhogen van uw inname van water en andere vloeistoffen is een bewezen manier om zich te ontdoen van extra vocht en gewicht te verliezen snel. Drink acht glazen water per dag om je nieren te stimuleren. Andere dranken zoals sappen en cafeïne ook fungeren als een diureticum. Echter, te veel cafeïne leidt tot uitdroging, waarin je lichaam zal beginnen om water op te slaan.

Het eten van minder natrium is een andere manier om te stoppen en omkeren vochtretentie. En omdat bepaalde medicijnen, zoals anticonceptie rekeningen en recept steroïden te dragen aan water gewicht, overleg dan met uw arts over alternatieve medicijnen of het verlagen van de dosering.