Hoe kan ik of mijn Aardewerk Gerechten hebben geleid?

Hoe kan ik of mijn Aardewerk Gerechten hebben geleid?

Keramiek of aardewerk schotels kunnen worden getest voor lood met behulp van thuis testkits verkrijgbaar bij de meeste bouwmarkten. Lead testkits zijn over het algemeen minder dan $ 10, en je hoeft slechts een bord of glas te testen van een set om te ontdekken of lood aanwezig is. Wees ervan bewust dat testkits zijn niet 100 procent nauwkeurig. De enige manier om volledig zeker uw gerechten zijn lood-vrij is om te laten analyseren in een lab.

Betekenis

De meeste aardewerk schotels bekleed met een glazuur voor de ontploffing het oppervlak beschermen en de gerechten duurzaam genoeg voor dagelijks gebruik. Vele samenstellingen, vooral samenstellingen die gebruikt werden vóór 1970, lood bevatte. Dit lood kan sijpelen, of lekken, in voedsel en in de tijd kan loodvergiftiging veroorzaken.

Identificatie

Thuis testkits moeten worden gebruikt als er een vermoeden van lood in uw aardewerk gerechten. Sommige gerechten hebben meer kans op loodhoudende glazuur dan anderen bevatten. Volgens het Center for Environmental Health, wat een hoger risico gerechten zijn rustiek terra cotta aardewerk, ruw of verhoogde hoog onderscheiden gerechten en elk gerecht dat een krijtachtige residu heeft bij het wassen.

Effecten

Aardewerk gerechten zijn niet een belangrijke bijdrage aan vergiftiging leiden, maar als gerechten die lood bevatten vaak genoeg gebruikt worden zou er een giftige opbouw in de tijd zijn. Dit geldt met name voor jonge kinderen die intellectuele veroorzaakt door blootstelling leiden ontwikkeling kunnen verkrijgen.

Overwegingen

Gerechten die zijn gecoat met loodglazuur zal meer lood uitspoelen naar voedsel bij verwarming of in de magnetron. Wees vooral voorzichtig met koffie mokken of goedkoop geïmporteerd cups die aanzienlijke niveaus van lood kan uitlogen.

Geschiedenis

Beginnend in 1971, de FDA gevestigde aardewerk lood grenzen in de Verenigde Staten. Lead limieten zijn ook gevestigd in landen zoals Australië, en fabrikanten in deze landen moeten hun gerechten te labelen "loodvrij" of "niet veilig voor gebruik in voeding", afhankelijk van het loodgehalte in het glazuur.