Hoe kan ik natuurlijk stoppen van een lopende neus?

Hoe kan ik natuurlijk stoppen van een lopende neus?

Een lopende neus kan op elk moment, de oorzaak zijn van allergieën of een verkoudheid of griep. Er zijn verschillende home remedies om het probleem te verlichten en te voorkomen dat de noodzaak om over-the-counter medicatie te kopen.

Zout Water Drops

Warm een ​​kopje water, voeg dan een theelepel zout. Dan zet het mengsel in een pipet, kantel je hoofd naar achteren en doe er een paar druppels in elk neusgat. Het zoute water zal langzaam open je neus, terwijl het doorbreken van het dikke slijm. U kunt deze remedie zo vaak als je nodig hebt om tot je neus stopt gebruiken.

Neem Ginger

Nemen gember in uw dieet. Gember is bekend om de bloedsomloop te verhogen en het helpt ook om af te breken dik slijm. U kunt de wortel van gember kauwen en slikken haar sappen, of maak een thee van te maken door het droppen van een paar stukken van de wortel in heet water.

Hier krijg je een luchtbevochtiger

Investeer in een luchtbevochtiger en te slapen terwijl het loopt. Droge lucht kan daadwerkelijk een loopneus nog erger, terwijl de vochtige lucht helpt om slijm dun, die houdt je neus uit gevoel volgepropt houden. Hoe meer vocht de lucht is, hoe makkelijker het zal zijn om te ademen.