Hoe kan ik muziek installeren op een Proteus Mind Machine

Hoe kan ik muziek installeren op een Proteus Mind Machine

Proteus Licht en Geluid "Mind Machines" zijn zintuiglijke stimulatie apparaten die een muziekspeler en speciale vizier te nemen, wel een "licht frame." Ze worden voornamelijk gebruikt voor stress en ontspanning. De muziek en het licht patronen zijn ontworpen en afgestemd op zintuiglijke stimulatie te bevorderen. De geluiden zijn meestal rustgevend en zacht, terwijl het licht patronen variëren van geometrische vormen tot zachte kleurschakeringen. Mind Machines worden geleverd met 50 voorgeprogrammeerde muziek sessies, maar u kunt meer toevoegen.

Instructies

•  Laad de Proteus-editor software op uw computer. Bezoek Mind Plaats Support (zie Referenties) en selecteer Proteus. Selecteer "Proteus Session Editor" en download het naar uw computer. De sessie editor is gratis en stelt u in staat om te veranderen en over te dragen muziekprogramma's.

•  Ga naar de Proteus Program Store. De Proteus Mind Machine handleiding raadt Mind Place, maar andere sites voeren ook Proteus muziek sessie downloads. Kies een nieuw programma dat een beroep op u. De programma's worden de titel en gecategoriseerd op basis van hun beoogde gunstige effecten. Bijvoorbeeld, de titels in de categorie "Peak Performance" onder "Power vernieuwer" en "Peak Composure." Andere categorieën omvatten "Ontspanning", "Welzijn", "Energizing 'en' Sleep '. Klik op de sessie die u wilt en kies dan "Toevoegen aan mandje" of "Ga naar de kassa."

•  Download de nieuwe sessies. Eenmaal gekocht, wordt u gevraagd door uw computer naar een download locatie te selecteren. Selecteer een locatie die gemakkelijk te vinden is, zoals "Bureaublad", of maak een map speciaal voor uw Proteus Mind Machine sessies en noemen het "Proteus Music."

•  Sluit de Proteus Mind Machine op de computer met de seriële overdracht kabel meegeleverd. De Mind Machine is compatibel met "Windows 98" en de volgende versies. Uw computer moet ofwel een DB9 of RS232-aansluiting hebben. Als dit niet gebeurt, kunt u een USB-seriële connector kabel te gebruiken, maar dit komt niet inbegrepen.

•  Selecteer "PC" op de Mind Machine. Dit vertelt de Mind Machine om te communiceren met de computer. Uw besturingssysteem zal u vragen om gegevens van de computer naar de Mind Machine. Selecteer de nieuwe muziek sessies die u wilt laden op de Mind Machine. De Mind Machine kan maximaal 199 sessies. Als deze vol is, zal er een bericht waarin u wordt gevraagd om een ​​aantal sessies van de Mind Machine te verwijderen voordat de overdracht van nieuwe.

Hints

  • Maak ruimte door het verwijderen van een muziek-sessie voordat u probeert om een ​​nieuwe te brengen.
  • Pas het volume van de audio-speler op een aangenaam volume voordat u uw sessie te beginnen. Langdurige blootstelling aan harde geluiden kan uw gehoor beschadigen.