Hoe kan ik mijn Hemoglobine omlaag?

Hoe kan ik mijn Hemoglobine omlaag?

Hemoglobine is het eiwit in de bloedstroom die zuurstof. Een individu hemoglobine telling meet-zuurstof draagkracht van zijn bloed. Hemoglobinegehalte worden over het algemeen beschouwd als een hoog als ze boven 17,5 gram / deciliter bloed voor mannen of 15 gram / deciliter voor vrouwen. Hoewel rode bloedcellen zijn de voertuigen die zuurstof mee te nemen in de bloedbaan kan hemoglobine niveaus in deze cellen variëren van persoon tot persoon. Hoge hemoglobine is geassocieerd met een aantal ernstige ziekten en levensstijl. Het is een symptoom dan een oorzaak, waardoor het behandelen van de problemen hemoglobine verlagen.

Instructies

•  Drink voldoende water. Uitdroging kan hoog hemoglobinegehalte veroorzaken.

•  Vermijd prestatiebevorderende middelen. Atleten nemen erytropoëtine als dopingmiddel hebben verhoogde hemoglobinegehalte ervaren.

•  Ga naar een lagere hoogte. Hemoglobine stijgen om te compenseren voor de verminderde zuurstofgehalte van grote hoogte air. Waardoor uw lichaam aan te passen aan dikkere lucht dicht bij de zeespiegel zal uw niveaus naar beneden te brengen.

4 Vraagt ​​behandeling voor ernstige of chronische ziekten. Hoog hemoglobinegehalte worden geassocieerd met lever- en nierkanker, hartfalen, aangeboren hartafwijkingen en beenmerg aandoeningen. Als testresultaten openbaren hoog hemoglobine, onderzoekt al deze mogelijkheden zo snel mogelijk en te behandelen. Succesvolle behandeling zal hemoglobinegehalte omlaag te brengen.

•  Stop met roken. Door te interfereren met de longfunctie en het veroorzaken van lage zuurstofgehalte in het bloed niveaus, sigaretten dwingen je lichaam om meer zuurstof-uitvoering eiwitten te produceren om een ​​toereikende voorziening van systemen van uw lichaam te zorgen. Stoppen met roken laat je longen herstellen sommige functie, waardoor een deel van de verhoogde hemoglobine overbodig.

Hints

  • Hoog hemoglobinegehalte meestal ontstaan ​​tijdens breder bloedonderzoek. Gezien hun associatie met ernstige aandoeningen, moet u volledig tot deze tests.