Hoe kan ik Introduceer Chlorella & Spirulina in het dieet?

Hoe kan ik Introduceer Chlorella & Spirulina in het dieet?

Chlorella en Spirulina algen die worden gebruikt als aanvulling omdat deze hoge niveaus van antioxidanten, essentiële vetzuren, eiwitten en mineralen. Het toevoegen van Chlorella en Spirulina aan uw dieet zal u voorzien van gezonde eiwitten, kan helpen bij gewichtsverlies en hulp boost immuniteit. Er zijn beweringen dat Chlorella en Spirulina ziektes en andere prat op dat niet kan worden bevestigd hebt genezen, maar Chlorella en Spirulina zullen belangrijke mineralen en vitaminen toe te voegen aan uw dieet.

Instructies

•  Informeer uw familie dat u introduceren Chlorella en Spirulina in uw maaltijden. Vertel hem dat je het maken van veranderingen in de voorbereiding van uw maaltijden om uw algehele gezondheid te verbeteren. Praat met hen over de voordelen van Chlorella en Spirulina.

•  Voeg kleine hoeveelheden Chlorella en Spirulina in kwaliteitsvlees eten. Chlorella en Spirulina komen in capsule, tablet en poedervorm, en je kunt ze gemakkelijk te mengen in voedsel. U kunt deze supplementen toe te voegen aan recepten voor chili, sterk smakende soepen, stoofschotels, salades en groentegerechten die veel greens hebben. Gebruik gewoon 1/2 theel. eerst zeer langzaam opbouwen tot grotere hoeveelheden. Monitoren of eventuele gezinsleden hebben bijwerkingen van de supplementen. Probeer het gebruik van een beetje Chlorella en Spirulina in uw kind of favoriete zoete of dessert echtgenoot.

•  Teach maar niet prediken over de voordelen van Chlorella en Spirulina. Leg uit al zijn kwaliteiten en voordelen. Maak het niet klinken als een wondermiddel voor elke kwaal. Er is geen one-size-fits-all oplossing voor een optimale gezondheid.

•  Forceer Chlorella en Spirulina op terughoudend familieleden of te eten lijkt een straf. Maaltijden moeten vreugdevolle tijden voor een gezin. Chlorella en Spirulina hebben een ongewone smaak en uiterlijk, omdat ze zijn algen, en dit kan geen beroep doen op een aantal mensen.

•  Vermijd het opwarmen of bereiden Chlorella en Spirulina. Hoe langer ze te verwarmen, het meer van hun intrinsieke eigenschappen verloren gaan. Voeg Chlorella en Spirulina als u een gerecht uit het fornuis of in de oven of vlak voor het serveren verwijderen.

Hints

  • Ga online en blogs te vinden met recepten die je kunt gebruiken om Chlorella en Spirulina introduceren.