Hoe kan ik gewicht te verliezen, terwijl het leven in Japan?

Hoe kan ik gewicht te verliezen, terwijl het leven in Japan?

Mensen die in Japan kunnen gewicht verliezen door het omarmen van de Japanse cultuur. Eetgewoonten en houding ten opzichte van voedsel in Japan zijn over het algemeen heel anders dan wat ze zijn in de westerse cultuur. Net zoals het is in elk ander land in de wereld, is het ook essentieel om gezond te eten en meer actief in om gewicht te verliezen, terwijl het leven in Japan.

Instructies

•  Houd je aan een gezonde voeding, waaronder veel vis en verse groenten en fruit. Volgens JapaneseSlimmingSecrets.com, de Japanners eten minstens vier keer zoveel vis als elk ander land in de wereld.

•  Eet met stokjes als dit vertraagt ​​de inname van voedsel. Dit kan gewichtsverlies helpen als mensen over het algemeen niet het gevoel vol tot 20 minuten nadat ze klaar zijn met eten. Door het eten in een traag tempo, kan de individuele vertellen wanneer hij vol raakt en het stoppen met eten voordat hij hebben genuttigd. Co-auteur van "The Okinawa Dieet Plan" Bradley Wilcox adviseert mensen om te stoppen met eten wanneer ze het gevoel rond de 80% vol.

•  Drink een kopje groene thee voor elke maaltijd. Volgens JapaneseSlimmingSecrets.com, groene thee is zeer populair in Japan. Naast het feit dat vol antioxidanten, kan de thee ook de snelheid van je metabolisme, wat kan helpen bij gewichtsverlies.

•  Verwerk zacht uit te oefenen in een routine door te lopen elke dag. Vermijd het nemen van het openbaar vervoer waar mogelijk in het voordeel van het lopen van de extra afstand.