Hoe kan ik Get Over de angst te praten met mensen?

Als je intens doodsbang van sociale situaties, onder andere spreken in het openbaar, het ontmoeten van nieuwe mensen, of vermenging in een menigte, kan je een sociale fobie genaamd "sociale angststoornis." Anderen kunnen je zien als een verlegen of introvert persoon; Echter, binnen, je bang zijn bekritiseerd, gekleineerd of belachelijk gemaakt. Er zijn manieren waarop u kunt deze fobie te overwinnen en herontdek de vreugde in je leven.

Affirmaties

Maak positieve affirmaties of verklaringen om u te helpen uw sociale angst te overwinnen. U zegt affirmaties de hele tijd uit gewoonte toch, als iedereen dat doet. Het maken van specifieke, positieve affirmaties om uw doel van het praten met mensen te bereiken is een krachtige manier over je angst te krijgen.

Beginnen met het genezingsproces van sociale angst door te zeggen,

"Ik hou van en goedkeuren van mezelf, en ik vertrouw het proces van het leven. Ik ben veilig."

Herhaal deze affirmatie hardop en / of schrijf het op 10 tot 20 keer per dag. Zeg dit affirmatie terwijl in uw ogen in een spiegel. Maak wat van je eigen positieve affirmaties.

Volgens Louise L. Hay, oprichter van Hay House, Inc., metafysische docent en bestseller auteur van "Je kunt je leven helen", "Om te kijken naar jezelf recht in de ogen en een positieve verklaring over jezelf is, naar mijn mening , de snelste manier om resultaten te krijgen met affirmaties. "

Emotional Freedom Technique

Leren en te oefenen Emotional Freedom Technique (EFT) voor sociale angst (of een stoornis). Gary Craig, oprichter van EFT, beschrijft het als een geest en lichaam geneeskunde zoals acupunctuur, maar dan zonder de naalden. Craig zegt,

"EFT is een emotionele versie van acupunctuur, waarin we stimuleren bepaalde meridiaan punten door te tikken op hen met onze vingertoppen. Dit richt zich op een nieuwe oorzaak van emotionele problemen (ongebalanceerde energie meridianen). Goed gedaan, dit vermindert vaak het therapeutisch proces van maanden of jaren naar beneden om uren of minuten. "

Hypnose

Zoek een goede, gecertificeerde hypnotherapeut of hypnotiseur in uw omgeving die ervaring heeft met fobieën, zoals sociale angststoornis. Hypnose is een natuurlijke staat waar je diep bent ontspannen lichamelijk en geestelijk, maar wakker. Je onderbewustzijn is eenvoudig te bereiken door de hypnotherapeut en opnieuw geprogrammeerd, zodat u niet langer deze fobie.

Psychotherapie

Kies een psycholoog of therapeut die veel ervaring heeft de behandeling van cliënten met een sociale angststoornis. Psychologen zijn nog aan het leren over deze fobie, vele malen misdiagnosing het voor aandoeningen zoals paniek of een bipolaire stoornis. Merk op dat sommige therapeuten gebruiken technieken, zoals hypnose of EFT, in hun praktijk.

Geneesmiddel

Je zou kunnen proberen medicijnen die worden gebruikt voor sociale angststoornis genaamd selectieve serotonine-heropnameremmers (SSRI's). Deze SSRI's zijn geneesmiddelen die effectief verminderen van angst, zoals venlafaxine (Effexor), paroxetine (Seroxat), fluoxetine (Prozac), sertraline (Zoloft), fluvoxamine (Luvox) en nog veel meer. Let op verbeteringen na ongeveer drie maanden van het nemen van deze medicatie. Verwacht om antidepressiva te veranderen totdat je er een die werkt voor u met de minste, ongewenste neveneffecten te vinden. Medicatie wordt meestal samen met psychotherapie.