Hoe kan ik een weegschaal kopen

Hoe kan ik een weegschaal kopen

Als je in de markt om een ​​weegschaal te kopen, kunt u in voor een grote verrassing. Voorbij zijn de dagen waar het enige offer was een eenvoudige schaal met een naald het lezen en een troostende foutmarge. Of u nu op zoek bent om je lichaam vet en uw gewicht te berekenen of u wilt een slanke glazen model voor uw badkamer, er is een schaal die er voor je.

Instructies

Nauwkeurigheid: De belangrijkste overweging

•  Informeer uw exacte gewicht op een schaal die niet alleen geeft u een lezing in het pond, maar in ounces ook. Als je serieus bent over gewichtsverlies bent, kan dit type schaal het een voor je. Een verlies van enkele ounces kan genoeg zijn om je op te vrolijken op naar de volgende dag.

•  Kijk voor automatische nul-kalibratie. Kortom, het herstelt zichzelf terug naar het werkelijke nulpunt nadat u stap uit de schaal. Dit voorkomt de noodzaak voor handmatige draaien van de oude wijzerplaat en vreemdgaan met de nummers.

•  Kies een schaal met een groter gewicht als je aan de zware kant. Sommige moderne personenweegschaal weegt nauwkeurig om zoveel £ 650. Zorg ervoor dat de schaal die je kiest zal je gewicht behoeften.

Andere overwegingen

•  Bedenk wat u zal worden met behulp van de schaal voor: een snelle controle voor op gewicht blijven of dagelijks wegen-ins voor gewichtsverlies. Laat die bepalen het type schaal dat u zal kopen.

•  Denk aan de kosten. Schalen variëren in prijs van $ 10 voor een no-nonsense model tot $ 150 voor een met alle toeters en bellen. Bepaal het bedrag dat u bereid bent te betalen, en hou je eraan. Veel high-tech modellen zijn te vinden voor minder dan $ 50.

•  Bepaal of u wilt een traditionele, analoge of digitale weegschaal. U kunt nog steeds de ouderwetse soort voor de grootste eenvoud. Analoge weegschaal niet batterijen nodig, terwijl veel digitale weegschalen doen. Voor degenen die een batterij, kies dan een met een aan / uit-schakelaar om uw batterij te sparen.

•  Selecteer een schaal die een memory recall functie heeft als je wilt naar de vorige gewichten vergelijken.

•  Kies een schaal die de verhouding tussen je gewicht bepaalt om lichaamsvet als je echt serieus over het krijgen in vorm bent. Merk op dat deze schalen duurder dan normale schalen zijn.

•  Kijk voor gemakkelijke leesbaarheid. Een schaal kan de top van de lijn, maar als deze onleesbaar is dan is het niet de schaal voor u. Zorg ervoor dat je kunt het lezen vanaf een stahoogte.