Hoe kan ik een vriend te helpen Who Is Bulimisch

Hoe kan ik een vriend te helpen Who Is Bulimisch

Naar schatting 4,2 procent van de vrouwen lijdt aan boulimia, een eet- en geestelijke gezondheid probleem dat cyclische episodes van vreetbuien of het eten van grote hoeveelheden voedsel en zuiveren om gewichtstoename te voorkomen veroorzaakt. Zuivering wordt uitgevoerd door middel van laxeermiddelen, diuretica, lange periodes van de oefening of braken. Het helpen van iemand met een eetstoornis is geen eenvoudige taak. Bulimisch vrouwen en mannen kan variëren van gezonde gewichten aan het zijn skelet. Wanneer de persoon wordt te dun en zwak om goed te functioneren, is het tijd om in te grijpen en te brengen tot ondersteuning of begeleiding van een of andere vorm.

Instructies

•  Zoek een vertrouwenspersoon op school, een tijdschriftartikel of informatie van het internet om u te helpen de wereld van eetstoornissen te begrijpen. Inzicht in de situatie kan helpen je je beter uitgerust om het probleem te vechten.

•  Vraag je vriend over haar eetgewoonten in een niet-oordelende manier. Zorg ervoor om haar te vertellen hoeveel je om haar geeft. Houd in gedachten dat ze uw bereidheid om te helpen als een inbreuk in haar leven zou kunnen zien, en ze schamen en bang dat je actief probeert weg te nemen een van haar omgaan methoden zou kunnen zijn - zelfs zo ongezond als het zou kunnen zijn. Verhogen simpelweg uw zorgen en geef haar de tijd om te reageren. Ze zou niet wilt dat uw hulp.

•  Geef je vriend wat informatie die haar kan helpen, zoals folders, internet artikelen en zelfs telefoonnummers aan begeleiders en therapeuten noemen. Aanbod om met haar naar afspraken. Laat haar gezicht herstel niet alleen laten.

•  model een voorbeeld van gezond eten, terwijl je tijd doorbrengen met je vriend. Uw modellering haar zou leiden om te ontdekken dat alle eten is niet eng, is er geen behoefte aan binge en zuivering, en ze kunnen genieten van het eten zonder het verkrijgen van gewicht en zwaarlijvig.

•  Ga door naar een vriend, ondanks de uitkomst van uw interventie. Wat haar reactie, blijven ondersteunend te zijn. Ze zou je later nodig hebt. Vergeet niet om haar in je vriendenkring te houden. Bel, tekst en nodigen haar uit regelmatig.

Hints

  • Wees vriendelijk en troostend naar uw vriend.
  • Ga niet in een verhitte discussie met je vriend.
  • Praat niet over het gewicht of voedsel met je vriend.
  • Heeft uw eetgewoonten niet veranderen als je eet met haar.