Hoe kan ik een specifiek Doctor op naam zoeken

Of u contact hebben verloren met een voormalige arts of u wilt meer informatie over uw huidige arts, het vinden van informatie over een specifieke arts kan een uitdaging lijken. Dankzij provinciale, nationale en lokale middelen, echter een specifieke arts vinden door middel van een naam zoeken is een eenvoudig proces. Er zijn drie belangrijke stappen om een ​​arts te vinden met een naam zoeken.

Instructies

•  Doorzoek nationale directories. Vertrouw op nationale arts ratings plaatsen zoals UCompareHealthCare om te zoeken naar een specifieke arts op naam; deze sites bieden meerdere zoekfuncties naar nabijgelegen artsen, waaronder een tool die u toelaat om te zoeken op naam te zoeken. Nationale medische verenigingen zoals de American Medical Association bieden ook zoekfuncties waarmee u een specifieke arts te vinden door te typen in zijn naam. Raadscertificatie organisaties kunt u ook hun certificering rollen zoeken door de arts naam. Zoekresultaten van nationale directories opbrengst contact informatie, onderwijs en opleiding geschiedenis en medisch specialisme.

•  Controleer uw staats-board van de geneeskunde. Elke staat boord van de geneeskunde biedt de openbare mappen van artsen die een medische licentie in die staat te houden; deze mappen zijn online doorzoekbaar via de website van de State Board van de geneeskunde. Medische boards bieden een verscheidenheid aan hulpmiddelen om u te laten de status van een gediplomeerd arts, waaronder een eenvoudige naam zoeken controleren. Medische boord gereedschappen meestal voorzien van een huis of kantoor adres, telefoon- en faxnummer en informatie over de arts onderwijs, opleiding en eventuele disciplinaire maatregelen.

•  Kijk naar het gebied ziekenhuizen en medische scholen. Gemeenschap ziekenhuizen, academische ziekenhuizen, de gemeenschap klinieken en medische scholen meestal gereedschappen te posten op hun websites om patiënten te zoeken naar een arts te oefenen in het ziekenhuis. Gebruik deze tools om een ​​specifieke arts te vinden door middel van een naam te zoeken. De meeste ziekenhuizen zoekfuncties bieden het kantoor adres, telefoonnummer, soorten patiënten gezien en of hij is het aanvaarden van nieuwe patiënten.