Hoe kan ik een sinus-infectie te behandelen met behulp van Naturopathic Remedies

Hoe kan ik een sinus-infectie te behandelen met behulp van Naturopathic Remedies

De sinussen bevinden zich achter de jukbeenderen en ogen. Sinussen kleine holle compartimenten die gemakkelijk besmet kunnen worden, vooral in het begin van de verkoudheid. Seizoensgebonden allergieën zijn ook de schuld voor sinus infecties. Over-the-counter medicijnen om infecties van de sinussen te behandelen kan kostbaar zijn en leiden tot een scala aan bijwerkingen. Tal van natuurgeneeskundige remedies effectief kan behandelen een sinus-infectie.

Instructies

•  Neem een warme, stomende douche. Dr Nelson Gantz, MD, stelt dat stoom is de eerste verdediging tegen sinus pijn en infecties. Dr Alexander Chester, MD, stelt het gebruik van een nasale stoomboot aan sinus problemen te behandelen. Maak je neus stoomboot door het koken een pot water. Haal de pot van het vuur en leg een handdoek over je hoofd en de pot. Leun over de pot en inhaleer de stoom gedurende tenminste 15 minuten. Dr Chester beveelt het inademen van stoom ten minste drie keer per dag als een natuurgeneeskundige remedie voor sinus infecties te behandelen.

•  Probeer het gebruik van vitaminesupplementen om infecties van de sinussen te verhelpen. Dr Chester beveelt het nemen van 30 milligram zink en 3.000 milligram vitamine C aan sinus problemen te verlichten. Dr Chester stelt dat deze supplementen worden verondersteld om gezwollen neus weefsel krimpen.

•  Sip warme kippensoep. Dr Howard Levine, MD, zegt dat oma had het juiste idee met kippensoep als een koude remedie. De warmte en de knoflook uit soep verdunt slijm, versoepeling van congestie in de sinussen. Voor het beste resultaat, drink soep uit een beker te inhaleren kalmerende stoom tijdens het eten.

•  Gebruik een luchtbevochtiger om de luchtvochtigheid te verhogen binnen uw huis en houden de neus en sinus weefsel vochtig. Dr Levine waarschuwt dat luchtbevochtigers groeien schimmels en meeldauw gemakkelijk en moet wekelijks worden gereinigd met bleekwater of azijn.

•  Eet kruidig ​​voedsel, zoals Chinese, Indiase of Mexicaanse gerechten die cayennepeper, kerrie, mierikswortel, chili en jalapeño kruiden gebruiken. Kruidige voedingsmiddelen stimuleren nasale en sinus afscheidingen, die op zijn beurt stimuleert gemakkelijker verwijderen van slijm, het verlenen van vrijstelling van de pijn en de druk van een sinus-infectie.

•  Rooster verse mierikswortel op een sneetje geroosterd brood, rijst of soep. Kruidendokter Rosemary Gladstar stelt dat mierikswortel pijnlijk om te eten zijn, maar het is efficiënt bij clearing congestie, die wordt verondersteld om de genezing te bevorderen en het lichaam te helpen bij het bestrijden van infecties.

•  Vermijd bepaalde voedingsmiddelen die leiden tot uitdroging als je vechten een sinus-infectie. Dr Levine zegt alcoholische dranken, koffie, cola, thee en kan fungeren als diuretica, die kan verergeren sinus-infectie symptomen. Levine suggereert ook voorkomen chocolade en zuivelproducten, die verhoogt en dikker congestie.