Hoe kan ik een schending van de vertrouwelijkheid in de verpleegkunde rapporteren

Hoe kan ik een schending van de vertrouwelijkheid in de verpleegkunde rapporteren

Op medisch gebied, providers hebben een verantwoordelijkheid om de meeste aspecten van de zorg van een patiënt vertrouwelijk te houden. Patiënten moeten in staat zijn om hun verpleegkundige vertrouwen persoonlijke informatie niet te delen. Verpleegkundigen zijn verplicht door hun licentie-boards, ethische richtlijnen, en in sommige gevallen door de wet, om alleen de patiënt informatie met toestemming van de patiënt vrij te geven. Er zijn verschillende uitzonderingen op die regel echter, afhankelijk van de omstandigheden.

Instructies

•  beoordeling vertrouwelijkheid richtlijnen voor verpleegkundigen. Er zijn situaties waarin een verpleegkundige kan hebben om geheimhouding te doorbreken om een ​​patiënt te beschermen. Deze zaken zijn onder kindermishandeling, moorddadige gedachten, en andere gevaarlijke situaties. Verpleegkundigen zijn verplicht een administratie te voeren en te informeren verzekeringsmaatschappij van een patiënt van diagnose en behandeling.

•  Een register bijhouden van de schending van de geheimhoudingsplicht. Schrijf wat er is gebeurd en zo gedetailleerd mogelijk. U hebt deze informatie later nodig.

•  Informeer supervisor van de verpleegkundige, als je nog steeds het gevoel dat er een schending van de geheimhoudingsplicht. Zoek uit wie de verpleegkundige begeleidt en uit te leggen situatie. Als je niet gelooft dat de toezichthouder zal follow-up, kunt u ook een rapport aan een manager of een andere promotor te maken. Informeren over de klachtenprocedure. Sommige instanties en ziekenhuizen hebben formele klacht vormen.

•  Zoek de voor vergunningen voor verpleegkundigen in uw staat. Elke staat heeft een raad van verpleging die verantwoordelijk is voor het verlenen van vergunningen elke verpleegkundige die praktijken in de staat. Ga naar hun website om een ​​formele klacht in te dienen. De meeste forums hebben behoefte aan een gedetailleerde schriftelijke beschrijving voordat ze de klacht kan beoordelen. Controleer uw gegevens en zorgen voor een schriftelijke en ondertekende klacht inclusief data, plaatsen en eventuele getuigen. Nursing boards zal elke klacht zeer serieus te nemen en zal de schending van de geheimhoudingsplicht te onderzoeken. Straffen variëren en de raad kan een ethische behandeling indien de kosten zijn ernstig genoeg.

•  Dien een klacht door HIPAA, indien de inbreuk op de geheimhoudingsplicht was gerelateerd aan medische dossiers. U kunt HIPAA kennis van het probleem door te mailen of te faxen het lokale kantoor. U kunt ook een e-mail van de klacht. De HIPAA website is te vinden onder de rubriek "Bronnen".