Hoe kan ik een rolstoel Transfer naar een autostoeltje

Hoe kan ik een rolstoel Transfer naar een autostoeltje

Overbrengen van iemand uit een rolstoel naar een voertuig kan worden gedaan in een kwestie van minuten en zonder druk op je eigen lichaam of dat je helpt beweging van de persoon te zetten.

Instructies

Overbrengen van rolstoel naar autostoel

•  Neem de voetsteunen helemaal af van de rolstoel.

•  Verwijder de armleuning die het dichtst bij de auto en accessoires die zal worden in de manier waarop tijdens de overdracht.

•  Park naast een stoeprand, zodat de rolstoel op hoogte stoeprand dichter bij het ​​niveau van de autostoel. Beweeg de rolstoel naast het voertuig.

•  Plaats een plastic zak op de stoel dat de persoon gaat zitten op en een handdoek overheen. Door een plastic zak, die is een gladde ondergrond, onder een handdoek, wat niet is, je hebt nu geen gemakkelijke manier om iemand te schuiven, zonder hen een glad oppervlak om direct zitten op de top van, wat zou kunnen leiden tot een ongeval. Bovendien voorziet de handdoek greep u vasthouden om ze glijden over ook.

•  Park de rolstoel door de autodeur en vergrendel de wielen vóór het openen van de autodeur.

Terwijl je tussen de autodeur en de rolstoel, met de voorkant van de rolstoel naar de nu geopende deur van de auto, wig de stoel in een hoek ten opzichte van de open auto deur en vast te houden aan de stoel handvatten om het stabiel te houden. Houdt u er rekening mee dat deze stap niet zal werken met een schuifdeur van de deur.

Als u niet in staat om hen te helpen verhuizen omdat je te zwak of hebben andere zaken die problemen kunnen veroorzaken ze op deze manier tijdens het verplaatsen, wilt u misschien overwegen om een ​​schuif het bord. Een schuif het bord is een plastic bord dat onder de billen van de persoon en op de top van de stoel waarin de persoon wenst te zitten wordt geplaatst. De persoon glijdt dan over de schuif het bord en op de zitting.

•  Help de persoon die u overdragen vinden een stevige handgreep, zoals een armsteun of het stuur, zodat ze kunnen duwen van de rolstoel, niet trekken aan de deur of zelf te krijgen in het voertuig. Helpen de persoon met het stappen in of glijden naar de autostoel met een schuif het bord door het verstrekken van een stabiele basis voor hen vast te houden.

•  Als u gebruik maakt van een schuif het bord, neem de arm van de stoel aan de zijde waar de persoon zal worden glijden. Plaats de schuif het bord op de stoel van de persoon en de stoel ze over te krijgen in. Hen te helpen hun billen te tillen door het kantelen naar een kant, dan de andere, zodat ze kunnen schuifel op de schuif het bord. Help ze glijden over op de zitting en in de juiste positie.

•  Met de overgedragen individuele nu in de auto zitten op de handdoek, ga in het voertuig vanaf de tegenoverliggende deur en dan pak greep van een hoek van de handdoek en trek het zo dat de persoon kan worden geplaatst om correct en comfortabel te zitten op de stoel .

•  Gesp van de veiligheidsgordel en zorg ervoor dat de overgedragen persoon is comfortabel voordat instorten hun rolstoel en te plaatsen in de kofferbak van uw voertuig.

Hints

  • Schuif de stoel zo ver mogelijk naar achteren om te zorgen voor meer beenruimte voor de persoon probeert te krijgen in de auto.
  • Wees voorzichtig bij het helpen van iemand in de auto. Laat ze niet te trekken op je als ze proberen om op te staan ​​of u kunt omhoog beëindigen het trekken van een spier. Wees je bewust van hoe je het houden van uw lichaam, zodat je niet per ongeluk je rug verwonden.