Hoe kan ik een rolstoel oprit Build

Hoe kan ik een rolstoel oprit Build

Rolstoelhellingen vereisen een zeer specifieke helling verhouding tot gemakkelijke rolstoelgebruikers mogelijk te maken. Volgens de Americans with Disabilities Act, elke centimeter van de hoogte vereist een voet van de helling. Dat betekent, een helling die opkomt over een 4-inch stap te maken, heb je een 4-voet oprit nodig. De helling moet minstens 36 centimeter breed, maar niet meer dan 40 centimeter breed zijn. De leuningen aan beide zijden voorkomen dat een rolstoel afglijdt de zijkanten. Maar ze bieden ook een houvast in een noodsituatie en moet zich binnen handbereik te allen tijde.

Instructies

•  Snijd het hout 2-door-4 in de helft, waardoor er twee 4-voet secties. Trek een lijn diagonaal van de ene hoek naar de andere op beide stukken. Knip langs de lijnen. Je zal vier rechthoekige driehoeken die zijn 4 centimeter lang en 4 meter lang.

•  Snijd de 4-door-6-inch hout in de helft, waardoor er twee 4-voet boards. Maatregel 2 inch op de pas afgesneden einde en merk. Trek een lijn van dit merk naar de tegenoverliggende hoek van het bord. Knip langs deze lijn. U ontvangt een board 6 centimeter lang en 4 meter lang die eruit ziet als een driehoek met de scherpste tip verwijderd. Herhaal dit met het andere stuk hout.

•  Leg één van de kleinere driehoeken bovenop de grotere, richt de rechte hoeken. Boor een gat door beide stukken hout en plaats een slotbout 2 centimeter van elke hoek. Herhaal met de andere grote driehoek en een van de kleinere driehoeken. Dit zijn de zijkanten van de oprit.

•  Maatregel 8 cm van de 4-voet van het triplex aan beide zijden. Markeren een lijn. Leg de lange zijde van de resterende twee driehoeken op deze lijnen en het gebruik van hout schroeven om ze vast te zetten.

•  Draai de oprit om zodat de driehoeken onder de houten plank. Schuif de kleinere driehoeken van beide kanten onder de rand van de plank en zet vast met houtschroeven. De grotere driehoeken verder reiken dan het hout oprit het verstrekken van een kleine veiligheid lip. Plaats de oprit op zijn plaats.

•  Snijd de toppen van de balustrades schuin, verwijderen 1/4 inch vanaf de onderzijde.

•  Plaats de 40-inch balustrades naast het hoogste gedeelte van de helling. Zet de L-beugels verbinden de balustrade aan de zijkant van de helling aan weerszijden van de balustrade. Herhaal dit met de andere vier balustrades, plaats de 38-inch in het midden van de helling en de 36-inch balustrade aan de onderkant.

•  Plaats de handleuning bovenop de balustrades en veilig met meer L-beugels aan beide kanten van de posten.

•  Bevestig de zelfklevende strips op de vloer van de helling. Laat niet meer dan 1 centimeter van hout om te laten zien tussen de anti-slip strips.

Hints

  • Gebruik welk type zag je het meest comfortabel met, ofwel een handzaag of een cirkelzaag.
  • Wilt u uw oprit te schilderen, te gebruiken outdoor verf en de anti-slip strips na de ramp is geschilderd.
  • Wees altijd voorzichtig bij het zagen van hout.