Hoe kan ik een rolstoel Lift Wire

Hoe kan ik een rolstoel Lift Wire

Rolstoel liften zijn aan busjes of auto's om mensen te helpen met een handicap, terwijl een voertuig invoeren. Eenmaal geïnstalleerd, de bedrading van de rolstoellift moet worden aangesloten op de lift te schakelen. Indien de lift een eigen batterij heeft, de lift moet worden gehecht aan de accu's. Zorg ervoor dat de motor koud is voordat u eventuele bedrading onder de motorkap van de auto te bevestigen.

Instructies

•  Bind het uiteinde van de kabelboom met de 30-amp-auto resetten zekering in een positie in de buurt van de accu. Laat genoeg speling op de draad, zodat het op de positieve pool van de accu kan bereiken. Trek de zekering uit de zekering houder op de kabelboom.

•  Leid de draad door de motorruimte, het vermijden van bewegende en hete onderdelen.

•  Boor een gat door het voertuig vuur muur in het interieur. Zorg ervoor om te controleren op en objecten die zou kunnen krijgen doorboord door de boor te voorkomen. Leid de draad door het gat in het compartiment. Wikkel de sectie die door het gat met elektrische tape om beschadiging door schuren. Dicht het gat met siliconen kalefateren.

•  Voer de bedrading door de cabine om de montageruimte, verbergt het onder panelen, dorpels en vloerbedekking. Bevestig de draad tot aan de montageplaats.

•  Bevestig de rode draad op de positieve pool van de accu. Sluit de zwarte draad aan de negatieve pool van de accu. Sluit de blauwe draad aan de minpool van de accu.

•  Bevestig de 12-inch adapter aan de macht harnas. Sluit de gele kont connector aan op de overeenkomende kleur draad van de adapter aan de macht harnas.

•  Doe de stekker van de lift naar de stekker uit het stopcontact harnas adapter. Bevestig de kabelboom en pigtail connectoren.