Hoe kan ik een rolstoel lift Aankoop

Hoe kan ik een rolstoel lift Aankoop

Een rolstoel lift is ontworpen om iemand die in een rolstoel verplaatsen veiliger te helpen. Een rolstoellift kan helpen een rolstoelgebruiker een busje in te voeren, te verplaatsen van de ene verdieping naar de andere of voer een gebouw. Als u een eigen woning of bedrijf wilt u misschien een rolstoellift kopen om het gemakkelijker maken om toegang te krijgen tot uw huis of bedrijf voor mensen die een rolstoel gebruiken.

Instructies

•  Bepaal of u wilt een stoeltjeslift leasen of kopen een regelrechte. Misschien wilt u een lift te kopen als je de confrontatie met een situatie waarin iemand een langdurige arbeidsongeschiktheid. Als u een tijdelijke situatie - bijvoorbeeld iemand is met behulp van een rolstoel vanwege een terminale ziekte - je moet kijken naar het leasen van de rolstoellift.

•  Bepaal zelf hoeveel u wilt besteden. Een rolstoellift kan overal kosten van enkele honderden tot duizenden dollars. Duurdere modellen zijn uitgerust met high-end opties zoals de mogelijkheid om de rolstoellift opereren vanuit de verte. Goedkopere modellen kunnen hebben minder gebieden die u kunt aanpassen.

•  Bepaal wat voor soort aanpassingen je nodig hebt om te brengen in uw huis of plaats van vestiging. Denk na over waar u wilt de rolstoellift plaatsen. Idealiter u wilt de stoeltjeslift waar het onopvallend zal blijven, maar toch zichtbaar voor degenen die het nodig hebben te gebruiken. Sommige stoeltjesliften nodig enkele wijzigingen. Anderen kunnen op zijn minst een verbouwing nodig hebben om het beste bieden aan de lift.

•  Bepaal of u wilt dat de rolstoellift naar draagbare of een deel van de permanente structuur van uw woning of bedrijf. Een draagbare rolstoellift kan meer kosten, maar kan dienen veel verschillende doeleinden en het leven gemakkelijker maken voor de gebruiker. Een meer permanente model kan ideaal voor de ondernemer die wil om te voldoen aan de Americans with Disabilities Act.

Hints

  • Als u de aankoop van de rolstoellift voor een bepaalde persoon, vraag hen om mee te gaan met u als u winkelt.