Hoe kan ik een rolstoel huren

Hoe kan ik een rolstoel huren

Of u een rolstoel nodig tijdelijk terwijl je genezen van een blessure, of er een nodig terwijl u reist, het huren van een rolstoel is een vrij eenvoudige taak. Veel, pretparken en andere reiswebsites richten resorts huren rolstoelen voor de gasten om te gebruiken. U kunt ook rolstoelen te huur vinden op medische aanbod winkels en klinieken ook.

Instructies

•  Bedenk waar je gebruik maken van de rolstoel. De rolstoel die u huurt voor thuisgebruik mogen niet degene die je nodig hebt voor een camping trip of in een pretpark te zijn. Weten waar je gebruik maken van de rolstoel kan u helpen een die is aangepast aan het gebruik te huren.

•  Houd rekening met de fysieke beperkingen van de persoon die zal worden met behulp van de rolstoel. Sommige mensen niet in staat zijn om hun eigen rolstoel te duwen en zou ofwel iemand om hen te helpen of een gemotoriseerde één nodig. Als u uw eigen rolstoel en er een nodig om in te vullen, kijk voor een zo dicht mogelijk bij uw normale een als je kunt vinden.

•  Bepaal of je wilt of nodig een handbewogen rolstoel of een gemotoriseerde scooter. Denk aan de afstand die u zult bedekken en wat comfortabel voelt. Sommige mensen kunnen gemotoriseerde scooters beter voor grote pretparken te vinden, maar je moet in staat zijn om de machine te werken.

•  Controleer de gele pagina's voor rolstoel huren of neem contact op met uw arts. Probeer te zoeken in de rubrieken zoals "Medische apparatuur" of "Ziekenhuis apparatuur" in aanvulling op "rolstoelen." Als u wilt dat de rolstoel voor lokaal gebruik, neem dan contact op met uw arts of ziekenhuis voor informatie over waar om apparatuur te huren.

•  Bel het resort of pretpark direct. In sommige gevallen kan het zijn dat het resort heeft een rolstoel op het terrein voor de gasten. Zij kunnen ook in staat zijn te zorgen voor een rolstoel huren of aanbevelingen van plaatsen om te bellen.